FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB schimbă strategia » Cine face deplasarea pentru meciul cu Anderlecht: „Ne-a încurcat programarea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 17:44 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 20:05

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că roș-albaștrii schimbă strategia și vor deplasa inclusiv jucătorii de bază în Belgia, unde vicecampioana o înfruntă joi, de la 19:45, pe Anderlecht, în Conference League. Motivul? Din Belgia, FCSB vrea să zboare în efectiv complet la Cluj, pentru confruntarea cu U de luni din SuperLigă (21:00).

În timp ce Nicolae Dică își conducea de pe margine echipa în meciul de Cupă de la Arad cu UTA (2-2), la București, preparatorul fizic Thomas Neubert antrena titularii din meciurile de campionat, situație în care s-a regăsit și când FCSB a mers în Danemarca, pentru disputa cu Silkeborg (0-5). Din cauza programului, FCSB nu va mai apela la această tactică și săptămâna viitoare.

MM Stoica a numit cele 4 rivale cu care se luptă la titlu: „Favorită e una singură”
fcsb
MM Stoica a numit cele 4 rivale cu care se luptă la titlu: „Favorită e una singură”

Mihai Stoica, manager FCSB: „Toți jucătorii merg la Bruxelles”

„Vom pleca miercuri dimineață la Bruxelles, toată lumea. Stăm la hotelul la care stă naționala Belgiei. Avem teren de antrenament la dispoziție. În loc ca unii să rămână cu o parte a staff-ului acasă, cum au rămas când am plecat în Danemarca și la Arad, vor merge toți și se vor antrena la Bruxelles. 

Explicația? Noi de acolo plecăm direct la Cluj. E greu să vii de la Bruxelles vineri în România ca după aia să pleci la Cluj, duminică. Noi am crezut că vom juca duminică la Cluj, nu ne gândeam că vom juca luni”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Strategia FCSB-ului a funcționat până acum în campionat

FCSB și-a menajat titularii de două ori până acum în meciuri care au precedat jocuri de Liga 1. Și de fiecare dată scopul a fost atins: obținerea de punctaj maxim în campionat. În „dubla” cu Silkeborg, FCSB n-a jucat cu echipa de bază, a pierdut ambele confruntări cu 0-5, dar a bifat două victorii cu Petrolul (2-0) și UTA (2-1). 

Următoarele provocări sunt jocurile cu Sepsi și U Cluj, ambele în deplasare. Înainte de duelul cu trupa lui Bergodi, FCSB a menajat toți titularii, lucru care e posibil să se petreacă și cu Anderlecht, înaintea bătăliei cu formația pregătită de Eugen Neagoe.

VIDEO. Nicolae Dică, despre dorința de a pleca de la FCSB: „Am vorbit și cu MM, și cu patronul. Am fost dezamăgit, trist”

Mai multe știri despre FCSB:

Cum a reacționat Becali când Dică a vrut să demisioneze de la FCSB » Dezvăluiri despre discuția dintre patron și antrenor

Gigi Becali, ordin pentru Dică după interviul citit în GSP! Ce jucător riscă să fie sacrificat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2022, 14:10
Postat de vivi.napoca1_ pe 24 Octombrie 2022, 00:27

Este greu sa vii din Bruxeless în România iar după sa mergi la Cluj !? Da ma olteanul ( și moldoveanu chiar de la fcsb sa fie patron etc) când a venit la școală, lucru ,în Cluj Napoca ia scris lui maicasa : Mama nu ma mai întorc în România!? Va înțeleg!

Pana sa fii ironic, apuca strans abecedarul si mai da-ti o sansa in viata.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Octombrie 2022, 00:27

Este greu sa vii din Bruxeless în România iar după sa mergi la Cluj !? Da ma olteanul ( și moldoveanu chiar de la fcsb sa fie patron etc) când a venit la școală, lucru ,în Cluj Napoca ia scris lui maicasa : Mama nu ma mai întorc în România!? Va înțeleg!

realsteaua
realsteaua  •  23 Octombrie 2022, 22:05

Nu se înțelege deloc. Dacă aveai meciul cu U Cluj duminică atunci înțelegeam să te deplasezi vineri din Belgia direct la Cluj. Așa meciul fiind luni seară înseamnă că mai stai o noapte cazat în Cluj. Puteai pleca cu avionul din București la Cluj chiar și în ziua meciului iar sâmbăta și duminica le aveai pentru refacere și antrenament.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează