FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

A plecat de la FCU Craiova după ce Mititelu l-a făcut „idiot”: „S-a supărat și a demisionat”

A plecat de la FCU Craiova după ce Mititelu l-a făcut „idiot”: „S-a supărat și a demisionat”
A plecat de la FCU Craiova după ce Mititelu l-a făcut „idiot”: „S-a supărat și a demisionat”

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 21:16 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 22:48

Cătălin Rizan, angajatul lui FCU Craiova care ar fi semnat un document emis de covăsneni din care rezultă că oltenii își asumă responsabilitatea pentru galeria deplasată la Sf. Gheorghe, și-a dat demisia.

CONTEXT:

„Am înțeles că și-a dat demisia, e supărat că am zis chestia aia cu idioții”, a spus Mititelu pentru Fanatik.

Mititelu l-a jignit pe Rizan, responsabilul cu ordinea și securitatea de la FCU, despre care a spus și că a semnat respectiva hârtie chiar în timpul partidei.

Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj
FCU Craiova - U Cluj
Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Nu pot să cred că există oameni atât de idioți la noi în club!”

Am luat una în bărbie, colaboratorii mei și-au bătut joc de mine. Am fost păcălit. Această fițuică are valoare juridică. Un oltean se presupune că ar fi mai inteligent în gândire decât un ardelean, dar se pare că acum s-a întâmplat invers. 

Din ultimele mele cercetări, se pare că 90% a fost rugat să semneze de cei de la Sepsi, să se asigure gazdele că nu rup fanii noștri scaunele, i-au promis că nu ajunge foaia la Craiova. A semnat ca primarul. 

A zis că vrea să vadă meciul, nici nu știu ce căuta la stadion. I-a fost teamă să-mi spună că a semnat și m-a pus într-o situație de tot rahatul! Am făcut o anchetă azi, a semnat hârtia după prima întrerupere a arbitrului, printr-un coclau, printr-o înfundătură. Nu pot să cred că există oameni atât de idioți la noi în club! De corupție nu-l acuz. A fost avertizat, la fel ca toți angajații, să nu semneze nimic la Sf. Gheorghe!”, a declarat Mititelu în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport.

Sepsi - FCU Craiova » Cătălin Rizan, angajatul acuzat de Adrian Mititelu, recunoaște: „Îmi pare foarte rău”

Într-o reacție oferită Gazetei pe 31 ianuarie, Rizan își asumă greșeala, dar susține că a semnat pentru preluarea sectorului alocat galeriei FCU după ce aceasta a intrat pe stadion, nu înainte.

„După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire al sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune. 

Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină. 

Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare. E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a declarat Cătălin Rizan pentru GSP.ro.

Cine e angajatul despre care spune Mititelu că a comis-o

A plecat de la FCU Craiova după ce Mititelu l-a făcut „idiot”: „S-a supărat și a demisionat”

Cătălin Rizan e responsabil cu ordinea și securitatea la FCU Craiova. El a semnat înaintea meciului pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. Astfel, clubul oltean a devenit responsabil oficial pentru ultrașii care au făcut deplasarea, deși încercase prin două adrese înaintea meciului să transmită celor de la Sepsi că nu organizează deplasarea galeriei.

În octombrie 2021, Rizan a fost principalul acuzat în scandalul cu gențile cu bâte băgate în lojă, la FCU Craiova - CSU Craiova 0-2.

Ce prevede regulamentul

Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă și/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri.

Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul. Pe lângă amendă, între 5.000 de lei - 70.000 lei, FCU se mai poate alege cu terenul suspendat 2-10 etape și cu pierderea meciului 0-3.

Avem înregistrarea: ce se aude dinspre galeria olteană înainte ca Andrei Chivulete să oprească meciul Sepsi - FCU Craiova

Mai multe știri de actualitate:

Rivalul lui Burleanu acuză o conspirație după scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „FRF a vrut asta”
SEPSI - FCU CRAIOVA
Rivalul lui Burleanu acuză o conspirație după scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „FRF a vrut asta”
Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj! Clasamentul ACUM
FCU CRAIOVA - U CLUJ 5-0
Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj! Clasamentul ACUM

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
eunescu09
eunescu09  •  04 Februarie 2023, 15:29

Și vi se pare ca nu a semnat ca idiotul?

abavati
abavati  •  04 Februarie 2023, 14:32

Si-a dat demisia ca sa nu-l dea afara Mititelu, mare curaj dupa razboi ... cred ca s-a ascuns dupa o tufa de praz sa nu-l prinda ala micu'

gabistefura
gabistefura  •  04 Februarie 2023, 12:26

Ce aveți cu omul ăsta nu știu… Știu doar că *** ăsta a cheltuit bani pt echipa aia care *** de pițurcă împreună cu Dragomir și ălălalt hoț l-au desființat….

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close