FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Rivalul lui Burleanu acuză o conspirație după scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „FRF a vrut asta”

Ionuț Lupescu, fostul internațional, acuză o conspirație la nivelul FRF după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova
Ionuț Lupescu, fostul internațional, acuză o conspirație la nivelul FRF după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 20:52 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 21:52

Ionuț Lupescu, fostul internațional, acuză o conspirație la nivelul FRF după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova.

Lupescu, adversarul lui Burleanu la alegerile pentru președinția FRF din 2018, este de părere că cei din Federație au vrut să distragă atenția de la scandalurile cu antrenorii din Liga 1 care nu au licențe, precum Mihai Pintilii și Marius Croitoru. Cazul antrenorului de la FCSB a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, în timp ce tehnicianul lui FC Argeș a fost suspendat 4 etape.

Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj
FCU Craiova - U Cluj
Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

Lupescu acuză o conspirație după scandalul de xenofobie: „A fost ceva voit”

„Eu, personal, cred că a fost exces de zel. Este acoperit de regulament. Collina (n.r. - șeful arbitrilor de la FIFA)  încerca să schimbe cât mai mult regulamentul, pentru ca arbitrul să fie acoperit

Cred că am văzut multe meciuri, cu echipe mai tari, cu suporteri mai duri, cu meciuri care au continuat. Stau și mă gândesc doar la Istvan Kovacs, de câte ori a fost înjurat. Dacă oprea el meciurile, nu mai ajungea la Mondiale.

Eu cred că a fost și o chestie voită. Federația a fost, în ultimele săptămâni, implicată în acele scandaluri cu licențele de antrenor. Probabil au vrut să schimbe imaginea.

Nu știu dacă arbitrul Chivulete a primit ordin, dar probabil cei care sunt observatori da”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea Fotbal Club, pe Digi Sport.

VIDEO. Gigi Becali, despre cazul de la Sepsi - FCU Craiova: „Dă-i mă afară, continuă meciul!”

Citește și: 

Adrian Mutu atacă frontal o adversară din Liga 1: „Vreau să trag un semnal de alarmă! M-a deranjat această știre”

UTA se scufundă » Chindia a câștigat pe final, după o mare greșeală a portarului arădean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  05 Februarie 2023, 00:27
Postat de cdba3133 pe 04 Februarie 2023, 08:42

Chiar nu ai inteles ca este ORDIN sa stea Burleanu cat mai mult posibil in acea functie? Ce rost mai aresa sa te faci de scandal pentru a lupta cu morile de vant?

Eu am inteles ca sunt ordine...dar...asta nu inseamna ca nu merita macar sa incerci sa te pui contra curentului, sa iti joci de fiecare data sansa, fie ea infima. Daca va place Miorita, e problema dvs.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  05 Februarie 2023, 00:25
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 04 Februarie 2023, 03:04

Fii sincer: Cu cine crezi ca ar fi fost mai bine? Cu dl Lupescu sau dl Burleanu? Personal, cred ca dl Lupescu este mult mai avizat si mai capabil.

Dar nici nu am zis altceva. Este evident ca domnul Lupescu e mult mai avizat si ca ar fi mult mai bun. E incomparabil. Eu am zis doar ca e regretabil faptul ca a renuntat sa mai lupte..

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  04 Februarie 2023, 16:24
Postat de Heiheiargesul1987 pe 03 Februarie 2023, 23:46

Domnule Lupescu, va respect si mi-ati bucurat copilaria alaturi de colegii dvs de generatie de la echipa nationala. Totusi, declaratia aceasta pare o razbunare ieftina pe Burleanu, ea nebazandu-se pe nicio proba. Poate ca in loc de astfel de declaratii, ar fi fost mai bine sa luptati din nou cu Burleanu la alegeri nu sa il lasati sa castige de unul singur asa, fara contracandidat.

În primul rând, Lupescu nu avea nici o șansă pentru că s-au schimbat regulamentele și multe voturi vin de la cluburile de fotbal feminin și futsal. În al doilea rând, datorită schimbărilor regulamentelor, Lupescu nici nu cred că avea voie să candideze, că se cer anumite calificări pe care le are doar Burleanu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează