FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Blat cu ultrașii? Descoperire șocantă în stadion: jandarmii au găsit bâte și torțe într-una dintre lojele din Bănie!

Mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova / Sursă foto: Oltenia TV +20   FOTO
Mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova / Sursă foto: Oltenia TV

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 00:28 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 00:28

FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2. Descoperire șocantă a jandarmilor doljeni: mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova, anunță Oltenia TV

Derby-ul orgoliilor dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova a generat tensiuni fără precedent în săptămâna premergătoare partidei. Cum era de așteptat, orgoliile au continuat și în ziua meciului. Cele două galerii, scindate de o rivalitate pe alocuri explozivă, s-au tachinat pe toată durata zilei în centrul orașului și în stadion.

Blat cu ultrașii? Descoperire șocantă în stadion

Forțele de ordine au evitat eventuale ciocniri între cele două tabere, însă au făcut o descoperire incredibilă. Într-una dintre lojele în care se aflau oficialii lui FCU, au fost descoperite genți pline cu bâte și materiale pirotehnice. Acestea au fost confiscate de jandarmi, anunță sursa citată. 

Cel mai probabil, destinația finală a obiectelor contondente ar fi trebuit să fie zona în care se aflau ultrașii lui FCU, care au ocupat de data acesta o parte din Tribuna 2.

Atmosferă încinsă la derby-ul Craiovelor: meciul a fost întrerupt din cauza materialelor pirotehnice

Derby-ul orgoliilor dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova a debutat într-o notă irespirabilă, iar cei care au abuzat de materiale pirotehnice au fost ultrașii echipei patronate de Mihai Rotaru.

La doar câteva minute după startul confruntării din Bănie, ultrașii celor de la CS Universitatea Craiova s-au dezlănțuit: au aprins zeci de torțe și fumigene, pe care le-au aruncat în teren, arbitrul fiind nevoit să întrerupă partida timp de câteva minute.

Deși amenințaseră că boicotează partida, o parte din ultrașii lui FCU Craiova au intrat în cele din urmă stadion, luând loc la Tribuna 2. Cele două tabere s-au războit verbal, ambele întrecându-se în scandări ironice și jignitoare.

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în derby-ul Olteniei

+16 FOTO

VIDEO Derby-ul FCU Craiova - CSU Craiova, oprit din cauza fumigenelor aruncate pe teren

Citește și alte știri de actualitate:

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

Ironiile adversarilor nu l-au atins pe Reghecampf: „Nu e greșit, nici nu mă interesează” + A vrut să-l schimbe pe Nistor: „Am fost puțin dezamăgit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
echilibrat
echilibrat  •  04 Octombrie 2021, 22:19
Postat de flosud97 pe 04 Octombrie 2021, 12:21

*** stiti voi ce, daca Peluza Sud au spus ça ei nu intra cu 2 zile inainte au ramas in afara stadionului, pentru ciné erau acele genti, pentru tribuna à 2 sa fim seriosi sunteti la fel de penibil ça aia de la nord, daca au gasit acele genti aia de la nord cum au intrat cu fumigene si bête ati vazut la inceput ça au venit sa faca scandal, sa va fie rusine ***, se rasuceste nea Vanea in pamant cand vede ce a ajuns ziarul lui

Peluza Sud a zis ca nu intra asa la vrajeala. Au intrat destui la T2. Vezi ca gentile cu arme albe erau in lojele echipei gazda - fara nici o treaba cu oaspetii. Se stie ca cei violenti sint la peluza sud / peluza mititelului.

medicamentdecalmare
medicamentdecalmare  •  04 Octombrie 2021, 15:46
Postat de Costi Corabu pe 04 Octombrie 2021, 12:15

Asta nici de glumă nu e bună. Pai, cine a organizat meciul ?!?

aa, da' ce, a organizat cineva ceva? Eu am observat ca aia nici nu stiau ce echipe joaca, nici cum ii cheama pe jucatori, nici pe antrenor. Cred ca au pus mina de la mina vreo doi oameni de pe strada si au deschis stadionul. Despre ce "organizare" zici? Pina la urma, mie-mi pare rau de ala care a murit, saracu'. Te duci la stadion sa te relaxezi si ajungi la cimitir. Mare, mare pacat de omul ala.

111855873007282
Un Timisorean  •  04 Octombrie 2021, 13:10

FCU, trebuie suspendata vreo 10 etape.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează