FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI 1-1

Cristiano Bergodi își critică jucătorii după Craiova - Sepsi 1-1: „Când te mulțumești cu puțin e greu să câștigi”

Cristiano Bergodi
Foto: Imago
Cristiano Bergodi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 23:05 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 23:32

FCU Craiova 1948 și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat scor 1-1 în etapa #15 din Liga1. La finalul partidei, antrenorul covăsnenilor, Cristiano Bergodi, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale.

Interzis 1 an pe stadioane, Mititelu Jr. a intrat pe „Oblemenco” » Cum a fost posibil
FCU Craiova - Sepsi
Interzis 1 an pe stadioane, Mititelu Jr. a intrat pe „Oblemenco” » Cum a fost posibil

„Sunt două puncte pierdute. Am riscat. Nu a fost un meci prea reușit, ca să spun adevărul. Chiar dacă noi am egalat iar ei ne-au dat gol la singura ocazie pe care au avut-o, pentru noi nu a fost un meci prea reușit. Se poate face mai bine, ne-am mulțumit cu puțin. Astea două meciuri pe care le-am câștigat cu ei în cupă și cu Dinamo, credeam că se poate câștiga așa, doar ieșind pe teren. 

Trebuie să facem mai mult. Trebuie să reglăm multe aspecte, trebuie să muncim să îmbunătățim jocul pe faza ofensivă, dar este păcat pentru că se putea câștiga. 

Dar repet, când te mulțumești cu puțin e greu să câștigi. E vorba despre atitudine, nu despre valoare.  Trebuie reglate lucrurile, trebuie să înțeleagă băieții că trebuie mai multă dorință, mai multă dăruire.

Ne ajută pauza, băieții se pot antrena. Putem face mai bine și sunt sigur că băieții vor înțelege că nu așa se poate câștiga un meci”, a declarat Cristiano Bergodi după partidă.

FCU Craiova - Sepsi 1-1 » Egal echitabil în Bănie

În așteptarea lui Eugen Trică, FCU Craiova s-a prezentat la meciul cu Sepsi cu preparatorul Dan Vasilică pe banca tehnică. Prima repriză nu a adus multe ocazii importante de gol, ambele echipe împărțindu-și perioadele de dominare.

Totuși, în prelungiri covăsnenii au fost aproape de deschiderea scorului, dar portarul Craiovei, Robert Popa a avut un reflex senzațional la lovitura de cap a lui Mitrea, astfel că scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza a doua a adus ocaziile

Tot covăsnenii au avut și prima ocazie a reprizei secunde, la șutul din interiorul careului al spaniolului Eder Gonzalez, puțin pe lângă poartă. Oaspeții au continuat atacurile la poarta oltenilor, iar în minutul 50 Cristi Bărbuț își trece în cont o nouă ocazie pentru Sepsi. 

Șutul său cu stângul, la colțul lung, trece însă puțin pe lângă bara porții lui Popa. Ocaziile ratate de Sepsi s-au răzbunat și FCU Craiova, la prima situație de gol a reușit să deschidă scorul prin Claudiu Bălan. Găsit în careu excelent de Andrea Compagno cu o deviere, atacantul oltenilor a trimis pe lângă Niczuly iar scorul a devenit 1-0 pentru Craiova. 

Doar 6 minute a rezistat avantajul oltenilor. Găsit excelent în careu, Kevin Luckassen a preluat perfect pe piept și a șutat fără nicio șansă pentru Popa. Niciuna dintre echipe nu a reușit golul victoriei, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, rezultat ce le ține la același număr de puncte pe cele două formații, 14.

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Iosif, pas spre împăcarea cu suporterii Rapidului: „Supărarea trebuie să treacă atunci când iubești pe cineva”

Ilie Dumitrescu știe cine va fi președintele FRF: „95% șanse! Restul sunt doar cu numele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  07 Noiembrie 2021, 08:55

Inca trebuie lucrat mult pe latura atitudinii jucatorilor,care a fost implantat de Grozavu.Se vede clar mana lui Bergodi ! Grozavu nu a fost un antrenor care sa scoate din echipa potentialul jucatorilor,datorita lipsei de pedagogie si mentalitatii de joc.Bergodi a impus un joc mai agresiv,de atac si mult mai combinativ.Tactica lui Grozavu, altminteri depasit,mai mult de aparare...aprecierea eronata a unor jucatori,a dus mai mult la distrugerea echipei.Cred ca Bergodi va readuce increderea jucatorilor,va da credit jucatorilor care sint in forma,si nu va repeta greseala de-a trimite jucatori de elita la echipa a 2-a,mai ales din rea vointa. Haide SEPSI OSK!Succes Bergodi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează