FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI

Interzis 1 an pe stadioane, Mititelu Jr. a intrat pe „Oblemenco” » Cum a fost posibil

Adrian Mititelu Jr., patronul FCU Craiova, a intrat pe „Oblemenco” pentru meciul cu Sepsi, deși a fost interzis 1 an pe stadioane în urma incidentului de la meciul cu Rapid (0-0).
Adrian Mititelu Jr., patronul FCU Craiova, a intrat pe „Oblemenco” pentru meciul cu Sepsi, deși a fost interzis 1 an pe stadioane în urma incidentului de la meciul cu Rapid (0-0).

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 21:07 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 21:54

Adrian Mititelu Jr., patronul FCU Craiova, a intrat pe „Oblemenco” pentru meciul cu Sepsi, deși a fost interzis 1 an pe stadioane în urma incidentului de la partida cu Rapid (0-0).

Contactat de GSP, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova a oferit clarificări: „Comunicarea sancțiunii a fost trimisă prin poștă marți, 2 noiembrie, cu confirmare de primire. Dacă persoana respectivă refuză să semneze de primire, decizia va fi afișată public, iar din acel moment sancțiunea intră în vigoare”.

Conform legii, sancțiunea intră în vigoare la data luării la cunoștință a procesului verbal. Nu e limpede dacă până în prezent Mititelu Jr. a confirmat sau nu primirea sancțiunii, astfel că patronul oltenilor e posibil să profite de o portiță a legii.

Pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, organizatorul de competiții sau jocuri sportive are următoarele obligații: b. să nu permită accesul persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea la asemenea genuri de manifestări 
Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive

Probleme pentru FCU Craiova după scandalul de la meciul cu Rapid

Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!
RAPID - FCU Craiova 0-0
Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

Inițial s-a crezut că sticlele cu apă au fost aruncate de așa-ziși oficiali ai Craiovei. Pe transmisiunea TV s-a văzut că Mititelu jr. a coborât în tribune, pentru a interveni în ajutorul celor reperați de stewarzi și a calma spiritele. „N-am dat, domne-n, în voi, n-am dat în voi”, se aude Mititelu jr. pe filmare. La finalul partidei, patronul FCU Craiova și-a asumat incidentul: „S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mititelu jr a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului. „Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an. Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus patronul FCU Craiova.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu știe cine va fi președintele FRF: „95% șanse! Restul sunt doar cu numele”

Mihai Iosif, pas spre împăcarea cu suporterii Rapidului: „Supărarea trebuie să treacă atunci când iubești pe cineva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
leziunicerebrale
leziunicerebrale  •  07 Noiembrie 2021, 13:47
Postat de stargate pe 07 Noiembrie 2021, 09:38

Ce ai ma a dat covidul peste tine

Nu fraiere, am pariat ca o sa se desfiinteze echipa asta si Mititelu va infiinta alta, "si mai adevărată,"

aurelianionut
aurelianionut  •  07 Noiembrie 2021, 12:53

Portita a legii:)))))))pai ma..unde-i lege nu-i tocmeala..eu asa stiam:)))Ma gandesc la mine,om simplu...daca intram pe stadion,neavand dreptul...eram pe jos,incatusat...:)))))Eu sper sa il vad pe asta in B:))))cu tot cu caricatura lui de echipa...Hai Trica..tu poti sa faci asta:)))))

davidgraham
davidgraham  •  07 Noiembrie 2021, 10:33
Postat de davidgraham pe 07 Noiembrie 2021, 10:32

Stii, traiesc aici la noi o etnie are ataca deseori cu cutitul...De multe ori victima este inghesuita de etnici dar doar unul introduce cutitul. De ce il inghesuie ? Pentru ca la cercetarile politiei sa nu se distinga cel care a infipt cutitul in victima. Ei cred astfel ca scapa. Acelasi mod de gandire il aveti si noi. De ce ?

...Acelasi mod de gandire il aveti si voi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează