FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

De ce întârzie prezentarea lui Ricardo Grigore la FCU Craiova + Mititelu reacționează dur în cazul jucătorului care nu s-a prezentat la echipă

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 11:15 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 12:15

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, explică de ce fundașul central Ricardo Grigore (23 de ani) încă nu a semnat cu formația lui, deși fotbalistul a anunțat deja, în exclusivitate pentru GSP.ro, că părțile au bătut palma. 

Deși apărătorul crescut de Dinamo a acordat un interviu în care a dat ca sigură mutarea la FCU Craiova, el încă nu a fost prezentat oficial la noua sa formație.

Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”
FCU Craiova
Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Rotaru după decizia Tribunalului București: „A descoperit atelierul de confecționat sentințe! E fabricată!”

De ce nu a fost prezentat Ricardo Grigore la FCU Craiova

Acordul de transfer între cele două cluburi nu a fost semnat încă, iar Adrian Mititelu a precizat că mai sunt de pus la punct anumite detalii.

„Mai avem de pus la punct niște detalii cu Dinamo vizavi de coproprietate. Dar sper să ne înțelegem azi”, a spus Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Eu zic că avem 16 jucători buni din care să alcătuim un prim 11 competitiv 
- Adrian Mititelu

Adrian Mititelu: „Probabil că Ondaan și-a găsit altă echipă”

Patronul FCU Craiova a vorbit și despre situația mijlocașului Terell Ondaan (28 de ani), care nu s-a mai întors la echipă după ce a participat la meciurile naționalei Guyanei, din iunie. ,

„Nu s-a prezentat la echipă. Spune (n.r- Kevin Oliveira,, impresarul lui Ondaan) numai tâmpenii, că nu i-am trimis bilete de avion să vină în cantonamentul din Austria. Ce bilete să-i trimitem?! 

Noi mai aveam două zile și terminam turneul, iar el voia bilete să vină în Austria. Ce obligație aveam eu?! Apoi a transmis că e bolnav. 

Acum am înțeles că vrea să rezilieze contractul. Probabil și-a găsit altă echipă. Prezența lui Ondaan pe aici ne-a costat 150.000 de euro, cu tot cu taxe, și el ne-a oferit nimic. Ne mai și ceartă, că a avut o lună de salariu întârziere. De parcă a avut 6 luni”, a adăugat Mititelu.

Declarațiile omului de afaceri vin ca răspuns după acuzațiile impresarului lui Ondaan, Kevin Oliveira.

Întârzie constant plățile, în fiecare lună. Și acum e o lună întârziere. Deja am trimis câteva scrisori oficiale să îi înștiințez. Jucătorul a mers la echipa națională , a avut câteva meciuri amicale. Înainte de asta, directorul sportiv l-a sunat să îl informeze că echipa nu îl mai vrea și dorește să îi rezilieze contractul. 

Eram în negocieri pentru rezilierea contractului de când ne-au spus că nu îl mai vor. Jucătorul are o situație foarte bună în România. De ce ar fi vrut să plece? O duce bine acolo. Deci de ce și-ar fi dorit să plece? Jucătorul nu a primit bilete de avion să se alăture echipei în cantonamentul din Austria, când clubul a trimis biletele de avion pentru toți ceilalți jucători 

- impresarul lui Ondaan, Kevin Oliveira, în urmă cu 4 zile, conform cts23.com

În sezonul trecut, Ondaan a jucat 24 de meciuri pentru FCU Craiova în Liga 1. Mijlocașul a marcat un gol și a pasat decisiv de două ori.

 VIDEO  Adrian Mititelu îi atacă pe rivalii din Craiova: „Ne-au furat suporterii și sponsorii!”

Citește și:

FCU Craiova, înfrângere la Tribunal! Obligată să-și schimbe numele și marca » Decizia nu e definitivă

FCU Craiova are un nou team manager: „Mă voi ocupa de relația dintre jucători, staff și patron”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
terranovaaa
terranovaaa  •  14 Iulie 2022, 09:03
Postat de kuba pe 14 Iulie 2022, 07:42

Seroni, iarasi poluezi cu Laci si Vllaznia?

Gelule ajungeti in europa atunci o sa aveti dreptul sa comentati.

flosud97
flosud97  •  14 Iulie 2022, 07:57
Postat de prazberg pe 13 Iulie 2022, 23:47

Ne bate sepsi vineri? Aia care v-au dat manita sezonul trecut? Prostie si amuzament maxim la clona FC "Universitarii" Pelendava =)) propun ca noua stema sa fie fata lui ajica dupa gratii alb-albastre.

Deabia astept sa vad circul, toilette CS mogosoaia blue lions cu sediul la mogosoaia, cum o sa va injurati pe ariciu vostru so mai Alès pe legenda voastra nenea scartzu cofetarul, bine umilinta suprema vine joi cu Vllzania ha ha ha

kuba
kuba  •  14 Iulie 2022, 07:42
Postat de terranovaaa pe 13 Iulie 2022, 21:48

Razi ca prostu iti tot spun in fine clona voastra trebuie sa isi schimbe numele si stema iar de Laci sa razi cand o sa ajunga mititelu in Europa :))) esti mai prost ca scuba iar asta e chiar greu de realizat

Seroni, iarasi poluezi cu Laci si Vllaznia?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează