FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Se anunță schimbări la FC Botoșani, după ratarea barajului de Conference League » Flavius Stoican, OUT!

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 08:35 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 09:21

Se anunță schimbări la nivelul băncii tehnice la FC Botoșani, după ce moldovenii au fost învinși, vineri, de FC Voluntari, scor 2-0, și au ratat prezența la barajul pentru UEFA Conference League. 

Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”
RAPID
Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”

Flavius Stoican, OUT de la FC Botoșani. Se întoarce Marius Croitoru 

Finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-ar fi supărat foarte tare pentru că trupa pregătită de Flavius Stoican (46 de ani) a ratat prezența la barajul de Conference League, acolo unde ar fi putut participa, având licență pentru cupele europene. 

Omul de afaceri ia în calcul să se despartă de fostul tehnician al lui Dinamo la finalul acestui sezon. În locul lui ar putea veni Marius Croitoru (42 de ani), fost antrenor la FC Botoșani între iunie 2019 și iunie 2022, scriu cei de la Playsport. 

Sursa citată mai arată că Marius Croitoru nu ar spune nu unei reveniri la formația din nordul Moldovei, acolo unde a realizat cele mai mari performanțe ale carierei de antrenor. Croitoru este liber de contract din martie, după despărțirea de FC Argeș. 

A mai pregătit-o în acest sezon și pe FCU Craiova 1948, acolo unde a avut un bilanț de 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri. 

FC Botoșani i-a prelungit contractul lui Flavius Stoican 

În luna martie a acestui an, FC Botoșani i-a prelungit contractul lui Flavius Stoican, până la finalul sezonului 2024/2025. 

„Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent, dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. 

Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani”, a afirmat președintele clubului, Cătălin Anton. 

VIDEO. Valeriu Iftime: „Nu Marius Croitoru a ținut fotbalul din Moldova în picioare” 

Citește și: 

Adrian Mutu confirmă discuțiile cu Arsenal și îi răspunde lui MM Stoica: „Prostii mari”

Conducătorul lui FCU Craiova, întrebat direct de Costin Ștucan: „Vindeți tricouri cu 800 de fani în tribună?” » Contraofensiva clubului lui Mititelu + informații din interior

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  13 Mai 2023, 13:16

Se intoarce pufosul care a imbarligat doua echipe.Urmeaza Boto.

nicto
nicto  •  13 Mai 2023, 12:51

lasati omu in pace... Stoican este un antrenor muncitor, serios, din pacate a lucrat numai la echipe cu probleme...

elgabri
elgabri  •  13 Mai 2023, 10:31
Postat de radu1948 pe 13 Mai 2023, 09:36

Capu sus mister, fara tine pica Botoșani rostogol în L2. Nu sunt eu un mare fan de-al tău, dar ai sânge de câine și indiferent ce și cum se întâmplă ești unul de-al nostru. Hai Dinamo!!!

Cu Stoican pana la capat Dinamo nu retrograda sezonul trecut ghinionul lui cat a fost la Dinamo e ca a jucat doar cu echipe de pplay off dar si asa echipa juca bine chiar daca nu a reusit sa faca puncte s au pripit DDB

Vezi toate comentariile (12)
Comentează