FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Fotbaliștii Craiovei, trași la răspundere pentru demisia lui Bergodi: „Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele”

CS U Craiova ocupă a doua poziție în Liga 1
CS U Craiova ocupă a doua poziție în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 07:28 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 09:56

Aurică Beldeanu (69 de ani), fotbalist de glorie al Craiovei Maxima, a fost surprins de anunțul demisiei lui Cristiano Bergodi (56) de pe banca lui CS U Craiova.

Ultimele înfrângeri înregistrate de Craiova, 0-1 cu Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, i-au ajuns lui Bergodi. Antrenorul italian și-a anunțat demisia imediat după meciul împotriva dâmbovițenilor, dar Beldeanu consideră că a fost o decizie inoportună. Potrivit acestuia, vinovați pentru jocul slab prestat de echipă sunt jucătorii, nu antrenorul.

Aurică Beldeanu: „M-a surprins demisia lui Bergodi”

„Oarecum m-a surprins demisia lui Bergodi. E greu la fotbal… Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele. Am pierdut două meciuri, o rușine de meciuri, și ne-au ajuns ăștia (n.red. - FCSB și CFR) din urmă. Să pierzi acasă cu două echipe de pluton e cam complicată treaba. 

Nici în jocurile câștigate nu am strălucit, dar nu vreau să vorbesc, că ar fi prea multe de spus. Ca să ți-o spun pe-a dreaptă, dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor. N-ai fotbaliști, ești slab ca antrenor. Ce tot schimbăm antrenorii… Fotbalul se joacă cu fotbaliști”, a declarat Beldeanu pentru GdS.

Întrebat despre posibilii înlocuitori ai lui Bergodi, Aurică a spus: „Nu știu cine vine, nu cunosc. Nu știu nimic de o revenire a lui Papură. Mirel Rădoi e la echipa națională și să stea acolo, să facă ce știe acolo”.

194 de meciuriși 17 goluri a strâns Beldeanu pentru Universitatea Craiova în prima divizie

VIDEO. U Craiova - Chindia 0-1 // Cristiano Bergodi: „Eu sunt vinovat! Am jucat haotic!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cât de gravă e situația de la Dinamo: „Și-au luat coada între picioare și au plecat din România. Nu le pasă!”

Strategia câștigătoare a lui Becali » Un singur titular e sub cota banilor plătiți pe el!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
suporterucv
suporterucv  •  10 Noiembrie 2020, 14:11
Postat de jabs pe 10 Noiembrie 2020, 10:08

Domnule Beldeanu, sa vezi ce va dau ,,astia" cand va prind......ai de capul vostru...Fara arbitrii sunteti pa....

Voi vorbiti de arbitrii ?? Am vazut ce penalty-uri moca puteti primi (cu Dinamo , cu Botosani etc.) . Ce tupeu obraznic pe voi !! Dar na, de unde educatie la fanii echipei unui cioban !!!

908074729289300
Radulescu Aurel  •  10 Noiembrie 2020, 12:30

Dupa toate sursele,se pare ca revine Papura.Care o fi acesta logica,nu inteleg. Mai tragi la titlu cu Papura ? Nu cred ca e posibil,macar daca venea ca antrnor principa Neagoe si Papi secund.E clar,nu se dorec nici investitii, nici performanta.Mai cred ca,in iarna vor mai fi 2-3 vanzari,dupa care gestionam saracia.

steaua1986.
steaua1986.  •  10 Noiembrie 2020, 10:30
Postat de ucv1948 pe 10 Noiembrie 2020, 10:15

O tot dati cu arbitri.. s-a demonstrat saptamana trecuta , pe gsp , care echipa este mai avantajata de arbitri. Atentie ! Nu este Craiova acea echipa

fcsb de cand lumea si pamantul,si craiova asa mai usor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează