FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - VIITORUL 0-1

Fotbalistul care recunoaște că interesul lui Becali l-a făcut mai bun: ”Îmi dă încredere” + Azi a marcat din nou

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 18:06

Denis Drăguș (19 ani) a marcat din nou pentru Viitorul pe finalul meciului de la Dunărea Călărași, scor 1-0, și recunoaște că interesul public al lui Gigi Becali l-a făcut mai puternic.

”Nu sunt afectat de ofertele despre care se vorbește. Nu depinde de mine ce se întâmplă în afara terenului. Îmi dă o oarecare încredere acest interes al oamenilor față de mine”, a declarat Denis Drăguș la Look Sport.

”Știam ce fel de echipă e Dunărea Călărași. Nu mă așteptam la început să fie campionatul atât de strâns. Fiecare victorie te poate duce sus sau jos” Denis Drăguș

Gică Hagi, managerul Viitorului, a vorbit și el despre interesul față de Drăguș: ”Când joci bine nu ai cum să nu primești lucruri bune. Mă bucur pentru jucători că sunt tineri. Uitați-vă și la Boboc cum crește de la meci la meci. Mă bucur că echipa are rezultate”.

3 goluri
în 14 meciuri în campionat a reușit Drăguș pentru Viitorul în acest sezon

Citește și: Becali a aflat cât costă jucătorul dorit de el: ”S-ar putea să explodeze prețul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  04 Noiembrie 2018, 20:11

Mai Denis, de regula orice victorie te ridica, numai egalul sau infringerea te poate cobori intr-un clasament. Bine, sint si exceptii.

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Noiembrie 2018, 18:53

Steaua locul 4 pentru moment

Vezi toate comentariile (2)
Comentează