FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

FOTO Dan Petrescu, așa cum nu l-ai mai văzut vreodată: „S-a îmbrăcat în albinuță și a trebuit să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă baloane”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 14:15

Dan Negru (48 de ani), celebrul prezentator de televiziune, este pasionat de fotbal. După ce echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, a devenit matematic campioană, Negru a ținut să amintească despre apariția antrenorului în emisiunea lui.

Omul de televiziune a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Dan Petrescu îmbrăcat în albinuță de pe vremea când acesta evolua la Southampton și Dan Negru prezenta o emisiune televizată.

„Cred că am mai povestit-o...Dar e frumoasă. Dan Petrescu a făcut-o aseară campioană pe CFR Cluj. Am o amintire frumoasă cu Dan. Pe când juca în Anglia l-am chemat la un show tv unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă cât mai multe baloane.

Juca în Premier League așa că m-a refuzat elegant, dar după două zile m-a sunat spunându-mi că vine. Motivul schimbării a fost Rebeca, fetița lui care știa emisunea și voia neapărat să vină.

Așa că starul din Premier League s-a îmbrăcat în albinuță, deși știa că poza putea să facă deliciul ălora de la The Sun - era vedetă la Southampton, abia plecat de la Chelsea. Pentru Dan a contat atunci doar bucuria fetitei lui. Înca am fotografia de atunci”.

Dan Petrescu (51 de ani) a jucat pentru Southampton în perioada 2001-2002, dar a scris istorie la Chelsea între 1995-2000, unde a bifat peste 150 de meciuri.

Vezi și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // VIDEO+FOTO 40 de imagini de colecție de la petrecerea lui CFR Cluj + Dan Petrescu a cântat cu lăutarii: „Vă spun cum stă treaba, cu Steaua jucăm degeaba”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează