FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO EXCLUSIV Ultimele informații despre jucătorul care e ținut în aeroportul Henri Coandă de peste 15 ore » Impresarul său a oferit detalii despre starea fotbalistului

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma (stânga) alături de jucătorul Cedrick Mabwati
Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma (stânga) alături de jucătorul Cedrick Mabwati

Articol de - Publicat sambata, 07 iulie 2018 08:52

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, cel care a negociat transferul lui Cedrick Mabwati (26 de ani) la Poli Iași, a vorbit despre situația jucătorului său care e ținut pe aeroportul Henri Coandă de vineri de la ora 16:00.

"Am fost aseară la el în aeroport. E în regulă, n-are nicio problemă. A mâncat, e hidratat, iar aseară am vorbit cu poliția din aeroport pentru a-i oferi un loc unde să doarmă.

Poliția din București s-a comportat minunat cu el și are foarte mare grijă de el. Mâine ar putea pleca în Spania, iar în scurt timp așteptăm să meargă alături de echipă", a declarat agentul Jean-Willy Ngoma pentru GSP.ro, care a prezentat și o poză făcută aseară alături de jucătorul său.

jucator
Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma (stânga) alături de jucătorul Cedrick Mabwati

Aripa stângă congoleză trebuia să ajungă ieri în România, apoi să plece în cantonamentul ieșenilor din Turcia, însă a fost oprit în zona neutră a aeroportului Henri Coandă din cauza faptului că-i expirase rezidența spaniolă.

Citește mai multe detalii despre cazul prezentat în exclusivitate de GSP.ro AICI!

Același impresar a negociat și transferul lui Moussa Sanoh (22 de ani) la Poli Iași rezolvat în prezența directorului sportiv Tibor Selymes și al Anamariei Prodan.

14614516 4fbd 4539 84fc bfeb64de6fc3
Tibor Selymes (directorul sportiv de la Poli Iași), impresarul Jean-Willy Ngoma, jucătorul Moussa Sanoh și Anamaria Prodan, colaboratorul agentului belgian în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează