FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 4-1

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. Vali Crețu, declarații surprinzătoare după convocarea la echipa națională: „Joc la Steaua, nu la nu știu ce echipă mică”

Vali Crețu (roșu), în FCSB - FC Botoșani 4-1 +49   FOTO
Vali Crețu (roșu), în FCSB - FC Botoșani 4-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 23:32 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 00:05

Vali Crețu (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la FCSB, a comentat victoria echipei sale cu FC Botoșani, scor 4-1, precum și convocarea sa în premieră la echipa națională a României. 

„Ne-am revenit, am luat gol repede dar ne-am făcut jocul nostru. Băieții au fost montați și am câștigat până la urmă. Noi, fundașii, asta ne dorim, să nu luăm gol. Din păcate, am primit un gol, dar am dat 4. Am luat gol la prima acțiune cred, dar e bine că ne mișcăm din ce în ce mai bine. Ne dorim să rămânem pe primul loc până la final. 

Pe băieți îi simt foarte montați, nu s-a mai luat titlul de mult și am înțeles toți ce trebuie să facem. Suntem un grup foarte unit, muncim foarte bine la antrenament și asta se vede pe teren. Avem jucători foarte talentați, dar fără muncă și ambiție nu pot face nimic”, a spus Crețu, la TV Telekom Sport.

Vali Crețu, convocat la echipa națională

Convocat în premieră la echipa națională a României, pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, Crețu a fost întrebat dacă vestea l-a surprins. Fundașul lateral a oferit un răspuns sincer:

„Eram cu familia în oraș și mi-a trimis domnul MM (n.red. - Mihai Stoica) convocarea pe WhatsApp. O așteptam de mult pentru că am muncit și mă bucur foarte mult că s-a îndeplinit acest vis. Dacă credeți că e o surpriză... joc la Steaua, nu la nu știu ce echipă mică. Am jucat constant, am jucat atâtea meciuri. Eu consider că meritam o șansă, atât pot să spun. Mi-am pus multe targeturi și pe acesta îl mai aveam, să ajung la echipa națională. Acolo vreau să rămân, sunt un tip foarte ambițios și nu contează vârsta”.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dennis Man explică secretul din spatele succesului echipei: „Se vede și pe teren” + Ce spune despre convocarea la „națională”

VIDEO+FOTO Sergiu Buș, ratare incredibilă în FCSB - FC Botoșani » Man l-a salvat pe respingere

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (56)
holland
holland  •  08 Noiembrie 2020, 12:58

cand te gandesti la Cretu ca juca la Gaz Metan Medias...si erau gata sa retrogradeze, iar acum e jucator...atentie ...de NATIONALA!! te trec toti fiorii!

ssilvio
ssilvio  •  08 Noiembrie 2020, 11:58
Postat de luisharcsa pe 08 Noiembrie 2020, 11:13

Nu ai raspuns la ce am intrebat. Ai divagat. Unde este stadionul stelei? Dar stadionul fcsb- ului. Ce cilori are una si alta? Cine detine palmaresul. De ce nu scrie Stesua pe echipament? Si multe altele. De ce?

Palmaresul e la FCSB! E strâns legat de continuitatea sportivă, și nu are nicio legătură cu marca! O marcă poate să nu aibă exclusivitate, de exemplu cea de la Dinamo. AFC Dinamo București a lui Badea are marca, și SC Dinamo 1948 SA are dreptul de a folosi marca, cu acordul lui Badea. Deci există 2 cluburi care folosesc aceeași marcă. Dar dacă marca vine la pachet cu palmaresul, înseamnă că există 2 cluburi in România care au același palmares?? Absurd! Exact la fel si in cazul Rapidului. Palmares=Continuitate. Până nu decide o instanță că FCSB NU E CONTINUATOAREA STELEI și se află ilegal in liga 1, până atunci FCSB are palmaresul Stelei și se identifică cu trecutul glorios al acesteia!

gilgamesh
gilgamesh  •  08 Noiembrie 2020, 11:50

Cretule, o sa joci contra Stelei Bucuresti cand te va trimite nea Jiji la FC FCSB 2, ca sa o incurci pe Steaua in lupta pt promovare. Poate vei avea chiar sansa sa evoluezi pe Ghencea.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează