FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN, DUMINICĂ, 17:00

FOTO Mobilizare la Botoșani, unde gazonul a fost acoperit de zapadă! Apel făcut de club catre suporteri

Foto: Ionuț Tabultoc +8   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2019 15:25

Iarna a revenit în toată țara, iar la Botoșani, acolo unde echipa locală va juca duminică un meci crucial în lupta pentru play-off, cu Gaz Metan Mediaș, a nins destul de tare în această dimineață.

Gazonul de pe stadionul Municipal a fost acoperit de zăpadă, iar meteorologii au anunțat cod galben de ninsoare în orașul din Nordul Moldovei. Angajații clubului, ajutați de cei de la Primărie au curățat zăpada de pe suprafața de joc.

Jocul cu Gaz Metan Mediaș, ce va avea loc duminică, la ora 17:00, va fi unul crucial pentru echipa antrenată de Liviu Ciobotariu în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. FC Botoșani poate obține matematic calificarea în play-off, dacă învinge Mediașul și dacă Poli Iași și Viitorul Constanța pierd partidele cu CFR Cluj, respectiv Sepsi.

deszapezire botosani 6 +9 FOTO

Președintele clubului din Moldova a făcut apel la publicul botoșănean pentru a umple stadionul. ”Chiar dacă vremea va fi nefavorabilă, rugăm pe toți cei care iubesc fotbalul botoșănean să vina la meci pentru că este un moment istoric. Este extraordinar de important pentru jucatori”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează