FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO şi VIDEO Steliştii, păziţi de soldaţi la primul antrenament în Ghencea. La casele de bilete e deja coadă

Primul antrenament al Stelei în Ghencea, după mai bine de 300 de zile petrecute în exil foto: Alex Nicodim +8   FOTO
Primul antrenament al Stelei în Ghencea, după mai bine de 300 de zile petrecute în exil foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 11:59

Steaua a efectuat, astăzi, primul antrenament oficial pe stadionul Ghencea. După o pauză de 305 de zile în care au jucat meciurile de pe teren propriu la Ploieşti, Constanţa, Buzău şi pe National Arena, "roş-albaştrii" vor juca primul meci pe Ghencea, duminică, cu Astra.

Ilie Stan a condus primul său antrenament aici în calitate de tehnician al Stelei, reîntoarcerea pe Ghencea reprezentînd o premieră şi pentru o parte din jucătorii stelişti. Presa a avut acces timp de 20 de minute, după care şedinţa tehnică a fost închisă pentru reprezentanţii mass-media, Ilie Stan urmînd să înceapă pregătirea tactică pentru meciul cu Astra.

Vezi o galerie foto de la primul antrenament al Stelei pe Ghencea!

Păziţi de soldaţi!
Deşi a ajuns la o înţelegere cu cei de la MApN, stadionul din Ghencea încă este păzit de soldaţi, aceştia fiind poziţionaţi la toate intrările în arenă, în tribune, în sala de conferinţe şi la intrările în parcările pentru suporteri şi la vestiare.

Prezenţi la antrenament
Reprimit la prima echipă, Ştefan Nikolici s-a antrenat alături de colegii săi, la prima şedinţă de pregătire fiind prezent Florin Gardoş, cel care nu a jucat decît un meci în tricoul "roş-albaştrilor" în ultimele şase luni. Ionuţ Năstăsie, cel care a suferit o întindere musculară, s-a antrenat separat cu Horea Codorean.

"Sînt fericit că ne-am întors acasă. M-aş bucura ca stadionul să fie plin la meciul de duminică, să vină cît mai mulţi suporteri", a declarat Narcis Răducanu, directorul sportiv al echipei.

Interes maxim
Cu o oră înainte de deschiderea caselor de bilete, zeci de suporteri se aflau deja la intrarea din stadionul Ghencea pentru a-şi achiziţiona tichete pentru meciul de duminică, cu Astra, de la 20:30. Vezi aici programul caselor de bilete şi preţul acestora!

Plăteşte 50.000 de euro!
Gigi Becali a dezvăluit, ieri, că a ajuns la un contract cu cei de la MApN pentru a închiria stadionul Ghencea. "24.400 euro mă costă numai că mă duc, joc şi plec. E şantaj ce fac ei, şi-au dat seama că n-am unde să mă mai duc astea 6 meciuri. Cu firma de pază mai cheltuim 10.000, curăţenia mă costă cam 6.000. Ce să mai, cu TVA şi alte alea ajung la 50-60.000 de euro pe meci! Vine meciul, pac 50.000!", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (11)
gabi_stelist
gabi_stelist  •  16 Martie 2012, 18:50

ESTE UIMITOR CAT DE MULTI RETARDATI SE PLIMBA LIBERI PRIN ROMANIA, SI NE MIRAM DE CE-AM AJUNS IN HALUL ASTA ! NICI UN EXEMPLU SE PARE CA NU NE ESTE DE FOLOS. LA BILBAO 40000 DE MII DE OAMENI ( CU TVA INCLUS ) AU PLATIT MINIM 83 DE EURO PTR CEL NAI IEFTIN BILET SI S-AU STRANS CIRCA 5.000.000 DE EURO( CU TVA INCLUS ) FARA CA NIMENI SA INTREBE DE CE E SCUMP BILETUL? LA NOI TOTI FAC CALCULE CAT PLATESTE CIOBANUL PE STADION IN LOC SA NE BUCURAM DE FOTBAL !

draki
draki  •  16 Martie 2012, 15:06
Postat de amusement pe 16 Martie 2012, 13:47

TVA-ul e 19 la suta cumetre, nu 24. si ce n-am zis eu bine.. cei de la MApn au cerut 24.400 fara tva, ceea ce inseamna ca TVA-ul e inclus deja, cum ai spus tu..dar ciobanul a zis ca trebuie sa plateasca 24.400 si mai adauga si TVA la banii astia, deci nu are cum. si chestia cu firma de paza sunt curatzenie sunt gloantze oarbe, stai linistit.. in realitate nu plateste el atata cat zice, de fapt ciobanul vrea sa joace pe National Arena unde vine lume mai multa si scoate banet mai gros..DESCHIDETI-VA OCHII !

ba esti pr0st ? 24.400 fara TV INSAEMNA FARA TV nu cu TVA inclus esti retardat ? adica 24.400x19%, tva ul fusese marit la 24% nu stiu daca sa revenit asupra deciziei, poate ca nu ajunge la 50 de mii cum a zis oierul dar la 40.000 minim se ajunge sigur, oricum este enorm in conditile in care dinamo plateste 1000, iar rapidul vreo 2000, din nou toata celelalte 17 echipa din campionat la un loc nu platesc cat plateste steaua... normal ca vrea pe national arena toata lumea vrea, daca se antreneaza in ghencea si joaca pe national arena e perfect.

draki
draki  •  16 Martie 2012, 14:49

Dar latovlevici ce se mai aude de el ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează