FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 1-0

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după o nouă înfrângere pe banca Craiovei: „Jucătorii trebuie să respecte culorile clubului”

Laurențiu Reghecampf FOTO: Alexandra Fechete +33   FOTO
Laurențiu Reghecampf FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 23:51 / Actualizat duminica, 15 august 2021 00:21

Laurențiu Reghecampf a vorbit după eșecul celor de la CSU Craiova, 0-1 la Arad, cu UTA.

Craiova a pierdut încă un meci în deplasare în acest sezon, după înfrângerile de la FCSB și de la Laci. La finalul partidei de la Arad, antrenorul oltenilor s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi.

N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”
UTA - CSU Craiova 1-0
N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”

Reghecampf: „Jucătorii trebuie să respecte culorile”

„Nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Vrem să ajungem în partea de de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să stau să vorbesc acum după meci de problemele noastre medicale, de plecări. Știm ce probleme avem, le vom rezolva încet-încet. 

Jucătorii care sunt la echipă trebuie să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului, au valoare. La altă reacție mă aștept, trebuie să joace fotbal, să aibă mai mult curaj când au anumite situații de a marca. 

Nu am văzut golul, o să mă uit și am să discut cu jucătorii. 

Nu vreau să discut despre arbitraj, sunt oameni care fac acest lucru, sincer, nu am văzut nici faza cu Bancu. Să vin acum la dumneavoastră să găsesc motive, de ce s-a pierdut meciul, nu este corect. Important este ca noi să ne facem analiza corect și să nu avem trac, să jucăm mult mai bine”, a spus Reghecampf la finalul partidei, la Look Sport.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

Intrare violentă în UTA - CSU Craiova

În minutul 22 al meciului UTA - CS Universitatea Craiova, la 0-0, Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor. 

Deși i-a spart buza jucătorului oltean, arbitrul întâlnirii Adrian Cojocaru i-a arătat doar cartonașul galben lui Roger. 

„Putea să-i rupă vreo doi dinți”, a punctat comentatorul Digi Sport Andrei Tivilichi.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCU Craiova a prezentat o nouă achiziție imediat după egalul cu Chindia

Ultimul meci în tricoul Craiovei pentru Mirko Pigliacelli? Anunțul impresarului: „Jucătorul vrea să vină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
robotucigas
robotucigas  •  16 August 2021, 11:19
Postat de Gheorghe Clejanu pe 15 August 2021, 15:43

bine zis de puton

Greșit! La Craiova a venit și i-a scăpat de retrogradare. La fcsb a fost și a format un grup foarte puternic. Acei jucători își dau viata pe teren, nu dădeau pase în spate și lateral. Iar Becali îl ajuta cu jucători aduși. Rotaru ce face, vinde și ce mai are, de aceea te întreb. Tu ști fotbal? Se pare ca nu, dacă nu vezi ce se întâmplă sub ceea ce vezi tu. Craiova actual are numai jucători aduși din nou după ce au frecat băncile de rezerve ani întregi. Acuma te întreb, cu ce dracu sa facă performanță? Nu vedeți ca nu au de gând sa aducă ceva la Craiova, dar de vândut au vândut enorm anul ăsta. Normal ca nu au mers în Europa la ce jucători au, sa fim serioși. Sunt foarte proști, Nistor este o umbra a ce era, bancu a uitat fotbalul, iar restul doar copii care încântă dar nu fac performanță. Pe ofisu de ce dracu l-au dat? Pe Bărbuț la fel, măcar el era unul de provoca panică. Azi sunt o echipă care nu pot, asta este adevărata lor valoare. Proști rău în fotbal, iar noi dam vina pe antrenor, când vinovată este conducerea cu patronajul. Transferurile proaste din trecut se vad acuma. Este munca lor de ani de zile, în concluzie o conducere care trebuie data afara de la magazioner pana la cel mai mare. Și sa aducem oameni care vor sa muncească, nu sa facă scandal la tv

ripensistu
ripensistu  •  16 August 2021, 00:09

Sa nu il mai alintati si cocolositi atat pe asta, e unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria Romaniei, daca furi trofee cu fecesebeaua nu esti antrenor sau daca mergi la camile!

morisca_11
morisca_11  •  15 August 2021, 15:59

Anunt imoortant ptr toti aia de la peluza nord : Rotaru vostru a vandut NUMAI in vara asta de 7 milioane si jumatate si nu a cumparat nimica , uitasem pe Lazar de 200.000 euro , cat de prosti sunteti sa nu va duceti peste Rotaru ..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează