FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

FOTO+VIDEO Penalty controversat acordat clujenilor, în disputa cu Dinamo » Verdictul lui Ion Crăciunescu

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 22:01

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 37 al disputei cu Dinamo, în urma unei lovituri de la 11 metri dictate pentru un henț al lui Ionuț Nedelecearu, intens contestat de "câini". 

În minutul 35 al disputei din Gruia, Bokila a pătruns pe partea dreaptă și a centrat în careul lui Dinamo, de unde Nedelcearu a încercat să respingă cu pieptul, însă centralul George Găman a acordat penalty pentru henț în careu, după consultări cu Octavian Șovre.

Fundașul lui Dinamo a protestat, susținând că a respins balonul cu pieptul și nu cu mâna, însă centralul nu a mai revenit asupra deciziei, iar Culio a deschis scorul pentru CFR Cluj de la punctul cu var.

VIDEO cu faza penalty-ului acordat pentru CFR


*Foto: Captură TV Dolce Sport

Fostul arbitru Ion Crăciunescu este de părere că Găman a avut de judecat o fază grea, dar că nu ar fi trebuit acordată lovitură de la 11 metri.

"După mai multe reluări, se vede cum mingea îl lovește pe Nedelcearu între umăr și piept. Din piept, îi sare mingea în lateral. Mă așteptam să-și tragă mâna la spate, dar sincer să fiu nu am văzut un contact care să decupeze mingea, să zici că a lovit clar mâna.

Deci, după ce am văzut nu a fost penalty. N-am văzut un contact clar între mână și minge, plus că mingea nici nu-și schimbă traiectoria. A fost însă o fază grea", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
chris_bu67
chris_bu67  •  12 August 2017, 17:42
Postat de haideusicfr pe 12 August 2017, 08:43

Pana cand domnul Craciunescu isi tot da cu parerea ? Contra CFR-ului ?

Să-l întrebăm și pe dl fost arbitru ungur Karolly Pallotay,el va spune că a fost penalty!Titlul vine din Ungaria,fcsb pregătită de locul 2,în liga1paprikaș-covalact,prea ca la țară!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2017, 08:43

Pana cand domnul Craciunescu isi tot da cu parerea ? Contra CFR-ului ?

haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2017, 08:42

OK ,faza penaltyului a fost una " grea". Si infierata din greu.Dar cele ale eliminarilor? Celor mai buni jucatori ai CFR-ului ? Care vor lipsi cel putin doua etape?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează