FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-1

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Toni Petrea: „Au fost rațiuni tactice, nu avea pe cine să mai scoată”

FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Ilie Dumitrescu a glumit pe seama faptului că Toni Petrea nu l-a folosit deloc pe atacantul Adrian Petre (22 de ani). +29   FOTO
FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Ilie Dumitrescu a glumit pe seama faptului că Toni Petrea nu l-a folosit deloc pe atacantul Adrian Petre (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 07:00 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:56

FCSB a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2. Ilie Dumitrescu a glumit pe seama faptului că Toni Petrea nu l-a folosit deloc pe atacantul Adrian Petre (22 de ani). 

FCSB a fost condusă de Voluntari din minutul 29, după reușita lui Mailat. Cu toate că avea nevoie să pună presiune pe careul advers, Toni Petrea nu l-a introdus niciun minut pe vârful Adi Petre. A preferat să efectueze doar 4 modificări, iar Ilie Dumitrescu nu a ratat ocazia să îl ironizeze. 

Ilie Dumitrescu: „Petre nu a fost introdus din rațiuni tactice” :) 

„Majoritatea jucătorilor importanți au fost la echipele naționale: Buș, Coman, Man, Olaru, Moruțan, Vlad. Au fost foarte puțini jucători la antrenamente. Adrian Petre nu a fost introdus din rațiuni tactice, nu avea pe cine să mai scoată Petrea ca să intre Petre”, a fost ironia lui Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Florinel Coman, fără reușitele cu care ne-a obișnuit. Echipa din Voluntari a pregătit jocul foarte bine, a fost reactivă, Eric a fost punctul de sprijin, extrem de important în economia jocului. A scos maximum de la fiecare acțiune, nu e slim fit, dar ajută echipa, are experiență
- Ilie Dumitrescu

Adi Petre vrea să plece de la FCSB

Atacantul adus în iarnă pentru 500.000 de euro pare tot mai aproape de despărțirea de FCSB, mai ales că a fost cel mai slab din lot în antrenamentele pe care Petrea și Neubert le-au condus în perioada aceasta de întrerupere a campionatului cauzată de partidele internaționale.

Toni Petrea: „Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba. Am primit gol din fază fixă”

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari - FCSB:

+25 FOTO

Citește și alte știri despre Voluntari - FCSB: 

Toni Petrea dă vina pe jucători după înfrângerea cu Voluntari: „Am antrenat asta degeaba”

Adi Petre, uitat pe banca lui FCSB! Vali Moraru, ironii la adresa lui Toni Petrea: „Când nu iei tu decizia e greu să justifici din punct de vedere tactic”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
andrei.f
andrei.f  •  13 Septembrie 2020, 15:10

Fcsb e subțire pe titlu sau grupele EL. Trebuie fundași de valoare !

316588556035187
Dan Serbanescu  •  13 Septembrie 2020, 11:40

Titanul

316588556035187
Dan Serbanescu  •  13 Septembrie 2020, 11:39

Vorbește tot anul antrenoratului românesc din toate timpurile , care a rezistat 6 etape pe banca Stelei !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează