FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-0

FRF s-a sesizat după dezvăluirile GSP » Comisia de Integritate a început să cerceteze pariurile suspecte de la Astra - CS U

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 16:11

Federaţia Română de Fotbal s-a sesizat după dezvăluirile făcute de GSP.ro în cazul pariurilor ciudate puse pe Nicuşor Bancu la meciul Astra - CSU Craiova, 0-0.

Comisia de Integritate din cadrul FRF a început să centralizeze informațiile și a luat deja legătura cu reprezentanți ai casei de pariuri Winner, acolo unde s-au mizat zeci de mii de lei, la agenții din Craiova și Slatina, că Bancu va încasa cartonaş galben. 

Fotbalistul originar din Slatina a primit avertismentul din partea lui Hațegan în minutul 87, dar casa de pariuri nu a fost păgubită, deoarece a suspectat biletele și a apucat să le refuze. 

Detalii pe cazul Bancu + facsimil cu biletele pariate în articolul integral - AICI 

Este a doua oară în acest an când Comisia de Integritate se sesizează, în urma dezvăluirilor presei, în cazul unui fotbalist din Liga 1 pe care s-au pus sume importante la pariuri pe cartonașe galbene! În februarie 2017, Prosport a scris despre cazul timișoreanului Alin Șeroni, în meciul Poli - Gaz Metan 1-1. Jucătorul a încasat cartonașul în minutul 88.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
deuxex
deuxex  •  18 Martie 2017, 15:06

COMUNICAT OFICIAL AL UNIVERSITATII CRAIOVA Urmare a articolului “Debut suspect de play-off! În două orașe din țară s-a pariat masiv pe un fotbalist la Astra – CS U Craiova”, apărut în ediția online a Gazetei Sporturilor, clubul Universitatea Craiova va acționa în instanță atât publicația în cauză, cât și pe autorul materialului. Excludem din start orice posibilitate ca un jucător al nostru să fie implicat în asemenea fapte și ne distanțăm de orice material cu semnătura lui Alexandru Răducanu, așa cum ar trebui s-o facă și publicul de bună credință, indiferent de echipa pe care ar susține-o. Alexandru Răducanu este, de altfel, și autorul articolelor NESEMNATE publicate, de-a lungul timpului în GSP cu scopul de a mânji imaginea Universității Craiova. Domnul Răducanu este cunoscut ca omul de casă al unui personaj de tristă amintire care aproape a distrus fotbalul craiovean, angajatul GSP neezitând să preia, fără o minimă verificare, orice elucubrație emisă pe Facebook de acesta, chiar și la miezul nopții, nu înainte de a-i face, totuși, serviciul de a-i corecta nenumăratele greșeli gramaticale. Deplângem nivelul foarte scăzut la care a ajuns Gazeta Sporturilor, o publicație odinioară respectabilă care acum e dispusă să se transforme, benevol și fără scrupule, în fițuica unor personaje de tristă amintire ale fotbalului și într-un instrument de manipulare care răspândește minciuni josnice. Sursa: www.csuc.ro

deuxex
deuxex  •  18 Martie 2017, 15:04
Postat de Viorel Predincea pe 14 Martie 2017, 19:00

De ce nu se sesizează cum a fost itrodusa CS u în fotbal?

Cum a fost introdusa "CSU" in fotbal? Stii? Iti zic eu, pentru ca vad ca nu te duce capul: a fost invitata in Liga a II-a, alaturi de alte 2 echipe, pentru a completa cele doua serii de Liga a II-a. Cine a invitat-o? Adunarea Generala a FRF - cu vreo 350 de voturi pentru, o abtinere si 2 voturi impotriva. Ce sa cerceteze si cine? DNA-ul? A facut-o deja! Nu s-a gasit nimic in neregula.

blatistu49
blatistu49  •  14 Martie 2017, 19:12

ba dar ca CFR ul a rata cu poarta goala nu sa pariat va rugam sa cercetati

Vezi toate comentariile (9)
Comentează