FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

Gabi Tamaș, din nou în centrul atenției! » Replica prin care a ridicat toată tribuna a 2-a în picioare și a fost aplaudat

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 11:43

Gabi Tamaș a făcut din nou un meci bun, aseară, contra Viitorului, când Steaua s-a impus la Ovidiu, scor 3-1. Fundașul a intrat pe teren în minutul 46 și a fost foarte activ. 

Nu doar pe teren, ci și în duelul cu fanii aflați la tribuna a 2-a, care nu ezitau să-l ia peste picior la fiecare fază. Cu unii s-a împrietenit și chiar i-a aplaudat, însă altora le-a oferit replici savuroase, dar și cuvinte greu de reprodus. 

"Gabi, hai să facem o poză, un selfie, ce vrei tu", i-a spus un fan lui Tamaș, care a avut însă timp berechet să-i răspundă, mai ales că jucătorii lui Hagi nu impresionau pe teren. 

"Să-ți pui poza cu mine pe perete, în casă, după meciul ăsta", i-a replicat Tamaș acestuia, moment în care a fost aplaudat de toată lumea. N-au fost singurele replici, însă celelalte implicau pătrățelul roșu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  21 Martie 2016, 12:14
Postat de Milos Silviu pe 21 Martie 2016, 09:45

Voi sunte ti *** lu steaua ,urmariti ultimele 5 rezultate directe ....tot timpul au stat capra. Academia blatista ,hagi regele blatist .i.

Mai da ce aptitudini ai tu miloshe, de ce nu iti depui ceveul la adresa redactiei gesepe si mentioneaza acolo ca vrei sa candidezi pentru postul de jurnalist de investigatie sectia ucenicii lu....

10205915884636008
Milos Silviu  •  21 Martie 2016, 09:45

Voi sunte ti *** lu steaua ,urmariti ultimele 5 rezultate directe ....tot timpul au stat capra. Academia blatista ,hagi regele blatist .i.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  20 Martie 2016, 23:51
Postat de unico_biancorosi pe 20 Martie 2016, 16:57

Ala este mic ,noi si in ziua de astazi il avem pe domnul Anghelache:Constantin Anghelache, fost colonel de Securitate, acum general în rezervă, unchi al noului patron dinamovist Ionuţ Negoiţă şi personajul descris drept strategul Cooperativei de dinainte de 1989 şi mâna dreaptă a lui Mircea Lucescu de către Mircea Angelescu (fostul şef al FRF), se întoarce în fotbal ca preşedinte al „roş-albilor“.

normal... securisti tot la securisti trag....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează