FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gabi Tamaș n-a primit cartea verde de la israelieni » Avocații îi interzic fotbalistului să debuteze cu FCSB

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 09:39

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost prezentat la Astra, dar ar putea avea probleme serioase care l-ar putea împiedica să joace în următoarea perioadă.

Astra nu a primit cartea verde a jucătorului. Motivul? Avocații care l-au reprezentat pe Tamaș în procesul din Israel, unde a fost prins cu o alcoolemie foarte mare la volan, nu și-au primit banii.

Avocații se înțeleseseră să-și primească banii de la patronul lui Hapoel Haifa, dar șeful israelienilor nu vrea să mai achite suma de aproximativ 70.000 de lei pentru că Tamaș a plecat de la echipă la Astra, deși tocmai își prelungise contractul.

Avocații fac tot posibilul în acest moment să-și primească banii și amenință că Tamaș nu va primi cartea verde până nu le va achita onorariul. Singura șansă în acest moment pentru Tamaș e să achite cei 70.000 de lei avocaților israelieni.

Tamaș și-ar fi dorit să joace primul meci pentru Astra luni, de la ora 21:00, chiar împotriva fostei echipe FCSB, însă cum cartea verde n-a sosit în România până în acest moment șansele ca acesta să evolueze sunt zero.

Hapoel Haifa așteaptă să primească 20.000 de euro pentru Tamaș. Jucătorul datorează și el clubului 10.000 de euro, costuri pentru casa în care a locuit.

20.000 €a plătit Astra în schimbul lui Tamaș

a făcut muncă în folosul comunității

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

Citește și:

FCSB: EXCLUSIV Marian Lupu, preparatorul alungat de Gigi Becali, rupe tăcerea: „MM Stoica mi-a spus că am greșit pregătirea fizică” + dezvăluire alarmantă despre Dennis Man

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează