FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Încă o galerie din Liga 1 anunță că boicotează meciurile favoriților » Reacții dezaprobatoare: „De ce vă sabotați echipa”?

Suporterii piteștenilor anunță că nu mai vin la meciuri / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)
Suporterii piteștenilor anunță că nu mai vin la meciuri / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 17:05 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 18:19

Suporterii lui FC Argeș se alătură protestului din care mai fac parte și alte galerii din țară. Aceștia au anunțat că nu mai vin la meciurile echipei cât timp accesul pe stadion le e permis doar celor vaccinați împotriva COVID-19 sau trecuți prin boală. 

După Rapid, FCU Craiova sau CSA Steaua, nici FC Argeș nu va mai beneficia în perioada următoare de susținerea unei galerii organizate. În plină criză sanitară, fanii piteșteni anunță că se opun accesului pe stadioane pe baza Certificatului Verde, măsură pe care o numesc „discriminatoare”.

„Unitate! În urma modificărilor aduse privind accesul pe stadion, acesta făcându-se prin «Green Pass», Peluza Nord Pitești nu se va prezenta la meciurile echipei, în semn de protest față de acest act de discriminare. Deși locul nostru este lângă echipă, nu vom reveni pe stadion, până când această măsură nu va fi eliminată”, au transmis, prin intermediul unui comunicat, suporterii din Peluza Nord Pitești.

Reacții dezaprobatoare: „De ce vă sabotați echipa”?

Nu toată lumea a fost de acord cu decizia luată de ultrașii piteșteni. La secțiunea de comentarii, alți fani au contestat protestul acestora. Iată câteva dintre reacțiile dezaprobatoare: 

  • „După ce că sunteți putini acolo în peluză, nici nu mai veniți. Voi din peluză sunteți inima echipei. Așa că cine are posibilitatea să fie prezent stadion, sa o facă, echipa are nevoie de voi”.
  • „Eu mă voi duce la meciurile echipei iubite. Nu am de ce să-mi sabotez propria echipă. Cu ce a greșit echipa să nu o susținem?”.
  • „Și FC Argeș este unul dintre motivele pentru care m-am vaccinat”.
  • „Acum doi ani am ales să nu mai vin în peluză. Mesajul transmis de voi reprezintă dovada că am decis bine”.

Două voci importante ale Gazetei, opinii diferite pe tema momentului în fotbal și în societate: pro și contra proteste pentru vaccinare!

Două voci importante ale Gazetei Sporturilor, reporterul Dan Udrea și editorialistul Cristian Geambașu, au întors pe toate fețele cea mai comentată temă a momentului în societate, dar și în fotbal: vaccinarea și protestele cauzate de discriminările din această situație.

Dan Udrea crede că fanii nu greșesc cu nimic boicotând meciurile, acuzând discriminarea celor care au ales să nu se vaccineze, care nu au voie să intre pe stadioane.

În schimb, Cristian Geambașu consideră că mesajul lui Jurgen Klopp pro-vaccinare este foarte bine argumentat.

VIDEO Ion Țiriac: „Du-te în junglă dacă vrei libertate! Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul”

Citește și alte știri de actualitate: 

Galeria Rapidului s-a sucit! Anunț de ultimă oră: „Dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor”

CNA, solicitare în cazul televiziunii Digi Sport: „Nu îi mai spuneți Steaua echipei din Liga 2” » Talpan atacă: „Eronat, abuziv!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
6210293312376851
Sorin Lorena  •  18 Octombrie 2021, 13:24

Sunt multe familii unde vaccinat e decat un membru .Unii au anticorpi dupa boala ,altii boli la care vaccinul provoaca efecte secundare si in plus cei vaccinati sunt purtatori de virus pot lua si l poate duce peste tot unii dupa vaccin chiar nu au dezvoltat anticorpi de asta avem rata mare de infectare ca cei purtatori umbla la liber . cat despre boicotare una e galeria alta e unul care vine la meci cand are chef .

mafa
mafa  •  17 Octombrie 2021, 22:12

Niciodata nu te-a obligat vreun guvern, indiferent de tara, sa te vaccinezi, TE SILESTE, TE SUBJUGA...sunt chiar curios !!...cati din stimabili conducatori politicieni, iubiti, s-au vaccinat !!!....

nebeleizis
nebeleizis  •  17 Octombrie 2021, 09:28

Sa fie clar, astea nu sunt galerii. *** Mergeti in Grecia, Italia, Anglia. Aia canta tot meciul. Astia ai nostri injura tot meciul. Cam asta e si diferenta de mentalitate si civilizatie. Aia merg sa incurajeze echipa, romanii sa refuleze frustrari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează