FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 2-3

Gaz Metan - FCSB 2-3. Toni Petrea, ultimele detalii despre accidentații Man și Tănase » Încă o vedetă are probleme!

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu, în urma unui contact cu Butean. Colțescu a dictat penalty, transformat ulterior de Buș. +49   FOTO
FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu, în urma unui contact cu Butean. Colțescu a dictat penalty, transformat ulterior de Buș.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 23:09 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 00:05

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a tras concluziile la final.

Toate detaliile despre Gaz Metan - FCSB 2-3

„E o victorie obținută pe un teren greu, contra unui adversar bun. Trebuia să fim mai atenți în prima repriză, când puteam înscrie mai multe goluri și rezolva partida. Au fost probleme care s-au resimțit asupra jocului nostru.

Nu am revăzut faza penalty-ului, nu am apucat. Noi ne-am făcut singuri meciul greu, după ratările din prima repriză. Victoria este pe deplin meritată, totuși. O luăm pas cu pas, vrem să obținem maximum de la fiecare meci”, a declarat Petrea.

Cupa României este un obiectiv pentru noi, vom trata cu maximă seriozitate această competiție

Man și Tănase au simțit probleme musculare. Nu știu cât de grav este. Sper să nu fie ceva grav și să-i avem cât mai repede alături de noi

Olaru a resimșțit ceva dureri la genunchi încă de la pauză. Am convenit să intre, dar apoi am decis să nu forțăm

Toni Petrea, antrenor FCSB

Programul lui FCSB în Liga 1 până la finalul anului

DataMeciul
6 decembrieFCSB - UTA
13 decembrieCFR - FCSB
17 decembrieCraiova - FCSB
20 decembrieFCSB - Sepsi

FOTO Cele mai tari imagini din Gaz Metan - FCSB 2-3

+45 FOTO

Clasament Liga 1: FCSB, lider

VIDEO Adus la FCSB la insistențele lui Gigi Becali și înlăturat de furia suporterilor: „Mă simțeam amenințat”

Citește aici mai multe știri despre FCSB: 

Rivalitatea FCSB - Dinamo, aprinsă cu o ironie usturătoare! Un dublu campion cu roș-albaștrii râde de rivală

Dennis Man și Florin Tănase, criticați pentru prestațiile sub „tricolor”, chiar de către un fost oficial de la FCSB: „Trebuia să arate mai mult”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
albalbastru72
albalbastru72  •  24 Noiembrie 2020, 13:05
Postat de Raul Bota pe 24 Noiembrie 2020, 06:12

Nu Radoi a fost problema. Problema a fost ca aseara a fost primul meci pe bune dupa multe etape de mimat fotbalul si cum jucatorii fcsb -ului nu erau obisnuiti cu asa ceva s-au accidentat. Simplu.

Asta e clar.Nu se poate spune mai bine de atit.

razar99
razar99  •  24 Noiembrie 2020, 08:47
Postat de Raul Bota pe 24 Noiembrie 2020, 06:12

Nu Radoi a fost problema. Problema a fost ca aseara a fost primul meci pe bune dupa multe etape de mimat fotbalul si cum jucatorii fcsb -ului nu erau obisnuiti cu asa ceva s-au accidentat. Simplu.

Tu la ce meci te-ai uitat? I-A CROSETAT pustiu ala pe gazarii tai cum a vrut.. Si de dominat... Dc era 4-1 la pauza nu se mai comenta nimic pe aici. A castigat echipa net superioara si punct.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  24 Noiembrie 2020, 08:27

Slujbașul lui Becali nu îi este rușine să zică că e o victorie meritată ,fără acest COLȚTESCU era meci egal,repriza 2-a a fost dominată de gazari.Acești arbitrii de la Craiova distrug tot ce mai este și bun.Colțescu afară cu tot cu Bricheta care este la butoane în *** lui Becali,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează