FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // FOTO Medieșenii vor să atace campioana cu ajutorul doamnelor și domnișoarelor :)

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 22:38

Gaz Metan joacă luni, 9 martie, primul meci din play-off pe teren propriu, tocmai împotriva campioanei României, CFR Cluj. 

Dacă în ultimul meci din campionatul regulat cu Dinamo, 1-0, stadionul a fost arhiplin și atmosfera a fost sud-americană, medieșenii vor să repete acest lucru și cu echipa lui Dan Petrescu.

Astfel, președintele Ioan Mărginean, alături de antrenori și jucători, au fost astăzi la sediile Romgaz și Transgaz, precum și pe stradă, pentru a împărți doamnelor flori și invitații gratuite pentru duelul cu formația ce-a jucat 16-imile Europa League. "Este o sărbătoare pentru noi să jucăm în play-off și împotriva unui adversar redutabil. Și am prins gustul stadionului plin la Mediaș, așa că încercăm să ținem legătura cu fanii", a comentat șeful clubului. Cei de la Gaz Metan au împărțit 1.500 de invitații pentru doamne și domnișoare.

Pentru a-i ține pe suporteri aproape și "din respect pentru fani", cum s-au exprimat oficialii clubului, Mărginean a decis ca prețurile tichetelor pentru această partidă să fie din nou foarte mici: 15 lei la Tribuna I și 10 lei la Tribuna a II-a. Biletele au fost deja puse în vânzare pe bilete.ro.

+4 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează