FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // VIDEO Gaz Metan, meci vital pentru play-off » Edward Iordănescu are probleme mari: nu a venit azi la conferință

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 15:35

Gaz Metan Mediaș este într-o situație destul de dificilă după ce 23 de etape a fost în primele 6 echipe ale campionatului. 

După egalul cu CFR Cluj, 0-0, a căzut pe locul 7. O victorie a Gazului cu Academica Clinceni, coroborată cu un eșec sau egal al uneia dintre formațiile din față, Botoșani și Viitorul Constanța, o pot readuce pe Gaz în primele șase. Ardelenii vor să se califice în premieră în play-off.

 „Dacă luăm 6 puncte, sigur vom fi în play-off"

Ioan Hora știe cum trebuie să joace formația sa ca să plece cu 3 puncte de la Clinceni. Mult mai ofensiv decât în partidele cu Craiova și CFR. 

„Cu siguranță este dificil, am văzut în meciul cu FCSB că cei de la Clinceni au o foarte bună organizare, dar dacă noi suntem bine la ora jocului și cred că vom fi, cu siguranță vom reuși să ne impunem. Important este ca noi să ne câștigăm meciurile. Dacă noi vom bate Clinceni și Dinamo, eu cred că vom fi în play-off cu siguranță! Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm în primul rând.

Și pe urmă vor veni și golurile. A fost o înfrângere, un egal, sigur trebuie să vină și victoria. Asta ne dorim, ne-am pregătit bine săptămâna asta, ca să fim bine la ora jocului atât mental, cât și fizic. Noi ne dorim să câștigăm și nu vom merge să ne apărăm. Suntem concentrați cu toții, avem puțină presiune pe umeri că mai avem două etape. Dar cred că e benefică, ne ține mai motivați la acest joc”, a declarat Ioan Hora.

Edi Iordănescu răcit, căpitanul suspendat 

Edi Iordănescu are probleme. În primul rând, de sănătate, este foarte răcit și a trimis unul dintre secunzi, pe Ioan Stelescu, la conferința de presă. Apoi, căpitanul Marius Constantin este suspendat. 

„Întâlnim un adversar destul de dificil, cu o echipă destul de organizată, așa cum am văzut și în meciul cu FCSB, un antrenor tânăr preocupat, pe un teren care este la limitele regulamentare ale competiției, pe acest teren ei au avut rezultate de cele mai multe ori, pozitive, dar trebuie să abordăm jocul la victorie. Specialiștii ne văd a treia favorită pentru locurile de play-off, noi trebuie să câștigăm punctele și să vedem la final poziția pe care reușim să ne clasăm. 

Fiecare echipă este sub o anumită presiune, cea a punctelor, și consider că băieții vor fi foarte bine montați și dornici să ducă echipa în play-off. Căpitanul echipei este o pierdere destul de importantă, dar băieții au maturitatea și dorința de victorie pentru a putea să ne atingem obiectivul.

Clinceniul va pune altă partitură tactică cu noi, față de meciul cu FCSB, probabil vor fi unele modificări, dar noi trebuie să luăm cele trei puncte pentru a spera până în ultima etapă că putem fi în primele 6 echipe ale campionatului. Ar fi nedrept să fii 24 de etape în primele șase echipe și în ultimele două să ieși de acolo”, a declarat antrenorul secund, Ioan Stelescu. 

Citește și:

Îl aduce Dan Petrescu pe Gică Hagi în play-off? Viitorul, aliatul campioanei: a încurcat-o mereu pe FCSB și a pierdut cu CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează