FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gest impresionant făcut de dinamovişti » Dănciulescu a vizitat la spital un suporter care se luptă în fiecare zi să rămînă în viaţă!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 14:48

Ionel Dănciulescu, noul team manager al lui Dinamo, a mers în vizită la un suporter al "cîinilor" pentru care fiecare zi reprezintă o luptă pentru a rămîne în viaţă.

Site-ul oficial al lui Dinamo relatează povestea impresionantă lui Constantin Marin, 29 de ani, un mare fan al clubului din "Ştefan cel Mare". În urmă cu trei ani şi-a fracturat coloana şi a rămas paralizat după o săritură în apă. Medicii i-au dat atunci puţine şanse de a mai supravieţui. Cînd a aflat vestea, tatăl său a suferit un atac cerebral şi a decedat. La scurt timp după accident, soţia sa l-a părăsit, luîndu-l cu ea şi pe băieţelul lor în vîrstă de 3 ani.

Constantin a fost operat la Bucureşti, unde era să-şi piardă viaţa din cauza indiferenţei medicilor. A fost salvat de Părintele Marian, care l-a adus la Spitalul din Videle, în judeţul Teleorman: "Îl ştiu de cînd avea 11 ani. Un copil cuminte, băiat de altar, cu frica lui Dumnezeu, e ca şi copilul meu", spune preotul.

Printr-o campanie organizată de clubul Dinamo, Constantin Marin a fost vizitat de Ionel Dănciulescu: "Nu pot să cred că eşti lîngă mine! Idolul meu este alături de mine, ce minune! Doamne, ajută-mă să trăiesc!", a fost reacţia acestuia în momentul întîlnirii cu una dintre legendele clubului favorit.

"Mă bucur că Dinamo a putut să-i facă o bucurie lui Constantin, că i-am adus o rază de soare în viaţa lui grea încercată. Din păcate, oamenii buni au parte de lucruri rele în viaţă. Eu sper să fie fericit că am venit la el. Sper ca pe viitor să fie pozitiv în tot ceea ce face. Sper ca viaţa să fie mult mai bună cu el pentru că este un om extraordinar, un suflet cald şi merită numai lucruri bune", a spus Ionel Dănciulescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
cipdogus
cipdogus  •  29 Noiembrie 2013, 21:21

Respect Danciu! Sanatate multa Constantin!

ares123
ares123  •  29 Noiembrie 2013, 16:55

Bravo Danciule...!! ai dovedit de multe ori ca in primul rand esti OM...respect maxim.

black_sea_wolf
black_sea_wolf  •  29 Noiembrie 2013, 10:13

Tot respectul pentru astfel de gesturi ! Felicitari Danciu si Dinamo ! Imi place campania asta de imagine a lui Dinamo... din punctul asta de vedere pare cel mai profesionist club... ma bucur ca si la Petrolul a inceput sa se lucreze mai mult la imagine... Felicitari inca o data clubului Dinamo !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează