FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Gică Craioveanu, despre revenirea lui Victor Pițurcă la Craiova: „E ca un tătic pentru Papură” + Vorbe la superlativ și din partea lui Ilie Dumitrescu: „Este o forță”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 17:50

Victor Pițurcă (63 de ani) este noul manager al Craiovei, iar această decizie a conducerii din Bănie a atras numeroase laude. 

Gică Craioveanu (51 de ani) a dezvăluit că fostul selecționer al României se va ocupa și de transferuri la Craiova.  

E cea mai bună veste pe care o puteam primi astăzi. Are o prezență incredibilă. Jucătorii vor fi altfel, vor fi foarte motivați. Situația este una bună, dar mai delicată. Foarte bună în campionat, dar am ieșit din Europa League și asta nu e bine pentru noi ca imagine. Se va ocupa și de transferuri, dar din iarnă sau din vară, pentru că acum este un pic cam târziu. El are și un ochi bun pentru jucători. Pentru Papură, Piți este ca un tătic”, a spus Gică Craioveanu, la TV Digi Sport. 

„El a fost tot timpul un tip special. O să spun două anecdote despre el. Prima: mi-a luat vreo 25 de cravate în 1994-1995, când am dat 27 de goluri. La fiecare gol îmi dădea o cravată.Şi îmi aduc aminte că adormeam câteodată la video. Ilie îşi aduce aminte. Ne-a pus, cu Ungaria, o oră jumate. I-am zis: băi, nea Piţi, hai că ne-ai zăpăcit cu Pista ăsta al dumitale. Păi, băi, Gicane, numai pe glume eşti. Fii serios! Zic: nu pot să fiu serios, bre Piţi, că ăsta e felul meu”, a povestit Craioveanu. 

„Este omul potrivit pentru Craiova”

Victor Pițurcă a fost lăudat și de către Ilie Dumitrescu (50 de ani). Fostul său jucător de la Steaua îl consideră omul potrivit pentru ceea ce se cere la Craiova.  

„Este o forță. Este un om calculat, un strateg desăvârșit. Are experiență, dar mâna lui Pițurcă se va vedea din sezonul viitor. La anul, echipa asta va arăta diferit. Își va pune amprena în ceea ce înseamnă organizare și contează foarte mult. E un simbol craiovean. Îi felicit pe cei de la Craiova că au investit într-un om ca Victor Pițurcă. Este special. Este un om care nu visează decât performanță. Este omul potrivit”, a spus și Ilie Dumitrescu. 

VEZI ȘI:

Victor Pițurcă, prima reacție ca manager al Craiovei: „Obiectivul e unul singur” + Ce vrea de la Papură 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  22 August 2019, 23:56

Poate ii invata pe jucatori sa joace barbut ca el jucator sau antrenor nu a fost niciodata.

zizu
zizu  •  22 August 2019, 18:47

Poate va fi tătic și pentru tine,pușicărie,nu te va mai lăsa băut la volan!

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  22 August 2019, 18:28

Jiji după 5 ani de locul 2(incluzînd și anul ăsta ) o să fii 5ani pe locul 3 sau mai jos)ha ha ha. Singurul concurent pt CFR

Vezi toate comentariile (4)
Comentează