FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova pregătește două transferuri răsunătoare » Ar putea veni „la pachet” cu Adi Mutu!

FC U Craiova a promovat în Liga 1 // foto: Facebook
FC U Craiova a promovat în Liga 1 // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 19:55 / Actualizat marti, 25 mai 2021 20:28

„La pachet” cu Adrian Mutu (42 de ani), la FC U Craiova ar putea ajunge fotbaliștii Gheorghe Grozav (30 de ani) și Raul Rusescu (32).

Conducerea de la FC U Craiova pregătește minuțios sezonul viitor. Marcel Pușcaș a revenit într-o funcție de conducere, fiind noul director general, iar Adrian Mutu ar putea fi numit „principal”, luându-i astfel locul lui Eugen Trică pe banca echipei. 

Grozav și Rusescu, doriți la FC U Craiova

Dar în birourile echipei din Craiova se lucrează și la transferuri. A venit Juan Bauza, sud-americanul fiind adus de la Csikszereda, iar numele care ar putea semna în continuare sunt chiar mai mari. 

Dan Filoti, moderatorul emisiunii „Liga DigiSport”, a afirmat la Digisport că oltenii negociază cu Gheorghe Grozav, care o părăsește pe Diosgyor la finalul sezonului. Potrivit sursei citate, fotbalistul de atac a mers deja la Craiova, alături de Adrian Mutu, pentru negocieri.

O altă țintă a oltenilor este atacantul Raul Rusescu, potrivit digisport.ro. Atacantul Academicii Clinceni ar putea fi convins de proiectul pus la cale de familia Mititelu. Rusescu mai are contract cu Academica Clinceni doar până la finalul acestui sezon.

Adrian Mutu, nepregătit pentru FC U Craiova? 

Invitat la GSP Live, Dorinel Munteanu (52 de ani), tehnician în prezent liber de contract, a comentat angajarea lui Mutu la clubul familiei Mititelu. Munti nu-l vede pregătit pe fostul său coleg de la națională pentru o astfel de experiență.

„Rezultatele de la echipa de tineret l-au scos în evidență, dar Craiova e foarte greu de condus și nu știu dacă Adi e capabil să facă asta. 

Mă refer la structură. Craiova lui Mititelu nu e ușor de condus. Sunt unele echipe unde e o presiune foarte mare, care au un palmares încărcat și un patron foarte exigent ce-și dorește performanță. Nu știu dacă Adi e pregătit pentru această provocare, dar el știe mai bine. 

Eu aș prefera ca el să rămână la echipa de tineret, a pus foarte mult suflet și ar putea să mai facă performanță, să mai prindă experiență”, a spus Dorinel Munteanu, la GSP Live. 

Mai multe știri despre FC U Craiova:

Soția lui Adrian Mititelu, mesaj războinic către soțul aflat după gratii: „Adi, acei oameni au crezut că așa te vor reduce la tăcere”

Oficial: omul dorit de Mititelu a semnat cu FC U Craiova!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
kuba
kuba  •  26 Mai 2021, 17:02
Postat de potec pe 26 Mai 2021, 11:26

Bai papagalule astia ce sunt? Nu tot low cost? Ba cind o plati mititelu macar 100000 de euro la un transfer sa ma anunti si pe mine. Bai consecventule astia numai sunt ciorbe reincalzite? E ivan la 23 de ani si astia la 30 plus nu sunt? Daca sunt la tine numai sunt, cap ai minte ce iti mai trebuie. Bai galagie multa stai jos acolo ca esti praf

Pai vezi ca la luat pe Bauza de la m.Ciuc. €175.000 Ciocaldau sau Turbinca Ivan nu mai pleacă pe zeci de meleoane?! Cum seamănă CSU cu sora mai mare fcsb :))))

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  26 Mai 2021, 14:43

Entuziasmul e mare, seamana chiar a amatorism. Mititelu senior a mai fost aburit cu un antrenor de clasa care l-a lasat in pielea goala. Tare mi-e teama ca istoria se repeta. Mutu il tine in joc de glezne, poate ca ii iese ceva mai de soi. Daca as fi in locul juniorului, as declara ca am spus ce aveam de spus, as baga oferta la frigider si as cauta o alta varianta, mai pe masur starii si lotului echipei. Cu Grozavu si Rusescu, se cade in Liga 2=a fara probleme. Daca erau buni ii luau altii sau macar era coada la usa lor. Vai de coltii tai, Vladut!

gogu2005
gogu2005  •  26 Mai 2021, 11:26
Postat de george.br pe 25 Mai 2021, 22:23

Cum se poate explica faptul ca la un articol dedicat exclusiv CSU, aparut pe gsp acum 6(sase) ore, exista un singur comentariu (unul singur!), in timp ce articolele despre FCU freamata de clonati?

Toată lumea știe că aici e circul :))) nimeni nu se dă în stambă precum gogoșeii și caii lui Mititelu. Slugile umile ale unui pușcăriaș visează cai verzi pe pereți. Bine, acum toată lumea știe că fanii fcu stau cu caii in casă, un vechi obicei din comuna Booveni.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează