FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi reacționează după ce Cornel Dinu a spus că ar avea probleme de sănătate: „Am luat o decizie”

Gheorghe Hagi nu mai e antrenorul Viitorului
Gheorghe Hagi nu mai e antrenorul Viitorului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 10:40 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:55

Gheorghe Hagi (55 de ani) a reacționat prompt după ce Cornel Dinu (71 de ani) a lansat ipoteza conform căreia problemele de sănătate l-au obligat să renunțe la funcția de antrenor al Viitorului.

  • CONTEXT: Hagi a renunțat la funcția de manger general pe care o ocupa la Viitorul din septembrie 2014. Acesta a rămas în continuare conducătorul clubului Viitorul, iar antrenor a fost numit Ruben de la Barrera. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca antrenor al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

„Domnul Dinu a zis că am muncit foarte mult şi că din când în când mai pot lua câte o pauză. Restul a speculat cine a speculat. Muncesc mult, îmi fac datoria, pentru că e clubul meu. Nu am plecat, am plecat doar de pe bancă. E ca în România, un om spune ceva şi alţii speculează. Nea Cornel a spus că muncesc 24 de ore, cam atât. Eu sunt sănătos tun şi motivat să fac lucruri foarte bune să dezvolt clubul. 

Am luat o decizie, sunt în spatele tuturor celor care lucrează şi susţin pe toată lumea. Avem nevoie de răbdare, de timp. Eu, când iau decizii, mi le asum. Sunt conştient de ceea ce am făcut şi am procedat bine. Vin doar la meciurile de acasă, vreau să fiu cât mai relaxat. Nu contează cum începi, contează cum termini, aşa se spune la fotbal”, a afirmat Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

Suntem pe un drum şi mergem pe acel drum. Vrem să ne dezvoltăm şi să devenim şi mai puternici, chiar dacă începutul nu e aşa cum speram. Ruben de la Barrera? 200% încredere! Altă întrebare! E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze, nouă, în România, ne place să vorbim” 
- Gică Hagi

Citește și alte știri despre Viitorul: 

Sănătatea, motivul retragerii lui Gică Hagi de pe banca Viitorului? Cornel Dinu: „El e un om care s-a consumat incontestabil”

Ruben de la Barrera și Gică Popescu, judecați de Hagi! Pe cine dă „Regele” afară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
367678170245994
Gabriel Miulescu  •  02 Septembrie 2020, 14:02

Dinu a zis una, iar ziaristii au facut din tantar armasar, se vede ca nu au subiecte saracii. De fapt asta e presa din ziua de azi PENIBILA! Toti au rastalmacit vorbele lui Dinu, care fie vorba intre noi, dupa multele episoade bahice, nu ar mai trebui luat in seama, si au rostogolit stirea cum credea fiecare de cuvinta.

10arecare
10arecare  •  02 Septembrie 2020, 13:38

Dinu săracu din cauza ca e neimportant in fotbalul actual aruncă declarații de răsunet. Sa vi sa spui pe post ca Hagi sa îmbolnăvit înseamnă ca ai luat-o razna,chiar saca ar fi fost adevărat, se apuca sa vorbească deapre ceva ce nu-l privește pe mare Cornel Vinu

116538290032900
Alice Popa  •  02 Septembrie 2020, 12:45

Are dreptate Hagi. Asta a spus Dinu! Nu ca Hagi ar fi bolnav.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează