FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce le-a transmis la negocieri lui Găman și Cristi Tănase + Propunere neașteptată pentru Dodel

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:55

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Valerică Găman și Cristi Tănase din această iarnă. 

"Vă spun ce le-am zis lui Găman și Cristi Tănase când am vorbit cu ei. Găman va juca sigur pentru că Bălașa nu e refăcut 100%. Lui Tănase i-am zis că n-are cum să joace în fața lui Florinel Coman. El zicea că vrea să prindă iar naționala. I-am zis că Florinel Coman va prinde naționala în fața lui. În gândul lui o fi zis ceva, dar asta era părerea mea. La Steaua trebuie să câștig bani și are întâietate Coman, că vreau să iau milioane pe el", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Becali a continuat și a explicat cât i-a oferit lui Găman la semnătură și ce propunere i-a făcut lui Tănase:

"Lui Găman i-am spus că semnăm pe 2 ani și-l vând apoi pe un milion. A luat o sută de mii la semnătură de la mine. Lui Cristi i-am spus că trebuie să ne ajutăm. I-am zis să semnăm pe 4 luni și, dacă vrea să rămână aici, poate rămâne chiar și în staff-ul Stelei, pentru că îl respect, a fost cuminte. Mi-a zis că semnează pe 4 luni pentru că vrea să prindă echipa națională și să plece mai departe să joace încă 3-4 ani să ia 800.000 de euro pe an".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:21

Florinel Coman e copilul teribil al lui FCSB. Un fel de Alibec mai mic. Mai e si Tanase ,dar de ala nu se discuta. Denis Man . Atentie stelisti: astia sunt titulari de drept.

john_milne
john_milne  •  24 Ianuarie 2018, 07:50

Gargara, acum 2 zile declara ca vrea sa il ia pe Dodel pe 1 an jumate sau 2.. Acum zice ca el a vrut pe 4 ani. O alta tampenie e ca Dodel va ajunge in staful Stelei, de parca l-ar primi (sau ar avea nevoie) Lacatus de el.. Poate in staful FC fcsb, asta da, aici s-ar potrivi ca intelect, ca preferinte muzicale etc.. Apropos, vreau si eu stema cu FC fcsb, nu vreau sa mai folosesc stema dusmanilor!

129697174485150
Gogu Meteorologu  •  23 Ianuarie 2018, 22:22

Astea sunt stiri sportive...? Vai de capul vostru .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează