FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță că un jucător va părăsi lotul FCSB în zilele care urmează și explică de ce a decis să-l împrumute la altă echipă

Daniel Benzar, Ovidiu Popescu și Dennis Man FOTO: Raed Krishan
Daniel Benzar, Ovidiu Popescu și Dennis Man FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 12:56

Gigi Becali vrea să îl împrumute pe Daniel Benzar (20 de ani) în următorul sezon, conștient de faptul că nu se poate impune la FCSB în acest moment. 

" Daniel Benzar, săracul, a vrut să dea şi el un gol. A zis că dacă tot a dat Moruțan și dacă tot pleacă la Voluntari, măcar să dea un gol în cupele europene.

Să vedem ce se va întâmpla cu el. E în funcţie de ce atacant vom lua, dacă vine unul singur, sau mai mulți. Eu cred în Benzar şi îl dau pentru că trebuie să joace. Nu îl dau pentru că nu îl vreau, ci pentru că el are nevoie de meciuri în picioare", a declarat Becali la TV Pro X.

Daniel Benzar, fratele mai mic al lui Romario Benzar, a intrat în minutul 74 al partidei dintre FCSB și Rudar, marcând în minutele de prelungiri golul care avea să stabilească scorul final, 4-0. Mijlocașul ofensiv a fost împrumutat sezonul trecut la FC Voluntari, pentru care a marcat două goluri în cele 12 partide jucate. Ilfovenii și-au manifestat din nou interesul pentru a-l avea în lot.

Vezi și: Gigi Becali hiperbolizează un fotbalist de la FCSB: "Nici Messi nu era așa tare la 19 ani! Driblează mai bine ca Hagi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  03 August 2018, 18:01

Pelticul o fi avut vreo parere in chestiune asta? Sau daca asa a zis stapanitorul...

marius.bxl
marius.bxl  •  03 August 2018, 16:28

Bai fraților. Sa împăcat florin salam cu băieții aia de la iași.

daweirl
daweirl  •  03 August 2018, 16:21

Decizie buna !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează