FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, bulversat complet! Recital de zile mari în direct la TV: „M-a înnebunit, nu mai înțeleg nimic!” + Noi detalii despre implicarea în pariuri

Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării // FOTO: Arhivă GSP
Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:09

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a dat în spectacol în această dimineață încercând să explice, pe un ton melodramatic, cum evoluția oscilantă a echipei lui Mihai Teja l-a bulversat complet în ultima perioadă.

„Am momente în care spun că suntem puternici, cum a fost după meciul cu Craiova (n.r. partida din play-off, câștigată cu 3-2). Dar am și momente în care îmi vine să mă las de fotbal, când văd jucători care nu se mișcă pe teren. Atunci spun: «N-ajung nicăieri cu jucătorii ăstia!». Acestea sunt trăirile mele.

Nu mă sucesc, dar m-a înnebunit fotbalul și nu mai înțeleg nimic din el! Ai valoare? Joacă, mă, constant! Florinel Coman când joacă un meci, când nu mai joacă deloc. Mă nenorocești! Vreau constanță!”, a precizat Gigi Becali.

„Dacă ajung în Liga Campionilor, nu mai am voie să pariez”

Finanțatorul FCSB a oferit și o nouă reacție după ce în urmă cu două zile a recunoscut la TV că a pariat pe meciurile din sferturile Champions League.

„Regulamentul spune clar, nu se permite parierea în competițiile în care activezi. N-am nicio treabă dacă pariez în Franța, Anglia sau Germania. Dacă ajung în Liga Campionilor, atunci nu voi mai avea voie să pariez”, a  spus Becali, la Pro X.

Ce spune regulamentul FRF:

ARTICOLUL 60 – CORUPŢIA/PARIURILE SPORTIVE/INTEGRITATEA COMPETIȚIILOR

Punctul 5 Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:
a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei

Vezi și: EXCLUSIV FCSB ar fi luat fața CFR-ului: VAR ar fi schimbat complet ierarhia în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
1183279968492071
Simona Dumitru  •  19 Aprilie 2019, 20:06

Nimic nou pentru Gigi

poison_1
poison_1  •  19 Aprilie 2019, 20:05
Postat de zinzir pe 19 Aprilie 2019, 18:47

Becali a fost o piatra de moara legata de piciorul Stelei, echipa care a obtinut cat de cat niste performante in pofida faptului ca Becali a fost patron si nu datorita lui. Steaua ar fi avut performante mult mai mari cu oricare alt patron. Oricare dintre Porumboiu, Iancu, Niculae, Copos, Neculaie sau Mititelu ar fi facut mai mult decat Becali. Pana si Zambon l-ar fi depasit pe Becali. Din cauza lui Becali Steaua si-a pierdut numele si palmaresul si din cea mai iubita echipa din Romania a ajuns o umbra cu sute de spectatori la meciurile de "acasa", care casa, ca si casa a pierdut-o tot din cauza lui Becali. Iar de fotbalul romanesc, ce sa mai vorbim, ca toti sunt impotriva lui Becali, FRF, LPF, arbitri, toate celelalte cluburi cu patroni, antrenori, jucatori si suporteri, pana si Hagi care ii este nas, toti au facut o alianta nescrisa impotriva lui Becali si a fcsb-ului. Becali si fcsb-ul lui sunt singuri impotriva tuturor, la propriu. Clanul Becali a fost cel mai mare rau din istoria fotbalului romanesc, pe departe. Cand ma gandesc ca Hagi i-a introdus pe astia in fotbal, ma apuca ameteala.

Respect! Hell, pana si Negoita ar fi avut rezultate mai bune si nu ar fi perdut numele, stadionul si brandul. :)))

poison_1
poison_1  •  19 Aprilie 2019, 20:03

Nea Gigi, la BLATUL cu Astra cat ai pariat?? :)) In alta ordine de idei, vad ca a zis si-un adevar: ''m-a înnebunit fotbalul și nu mai înțeleg nimic din el''.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează