FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali n-are emoții înainte de Craiova - FCSB: „Suntem prea puternici, n-au cum să ne oprească!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 12:21 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 12:45

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, este extrem de încrezător înainte de meciul cu CS Universitatea, programat duminică, 8 mai, de la ora 19:30 (DigiSport 1, OrangeSport 1, PrimaSport 1). „Echipa noastră e prea puternică acum”, susține latifundiarul. 

Cu 3 victorii în ultimele 3 etape din play-off, FCSB ar deveni campioană. Echipa lui Toni Petrea are un parcurs excelent în play-off, 6 victorii și o singură înfrângere, o serie care l-a entuziasmat peste măsură pe Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei este convins că echipa sa va pleca cu toate cele 3 puncte din Bănie. Totuși, consideră că Divinitatea va decide soarta campionatului: „Dacă vrea Domnul să luăm campionatul noi, îl vom lua”. 

Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”
DEZVĂLUIRI
Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”

Gigi Becali, înainte de CSU Craiova - FCSB: „Nu ne poate învinge nimeni acum”

„Eu nu mai vreau să zic la ce mă aștept. Cum vrea Domnul. Dar dacă este după lucrurile lumești, valoarea este de partea noastră, suntem în formă. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare. În repriza a doua cu Voluntariul... 

Normal, e un joc pe care trebuie să-l câștigăm și ai cât de cât emoții, dar echipa noastră e prea puternică acum, avem jucătorii prea în formă, nu cred că ne poate învinge cineva acum. Egal? E greu, nu ne poate opri nimeni.

E posibil orice, ce vrea Dumnezeu. E posibil să îi bată Piteștiul și Craiova pe CFR și să nu mai conteze ultima etapă. E posibil să facem noi egal. Ei joacă cu Argeș, noi cu Craiova. Ei cu Craiova, noi cu Voluntariul, acasă la noi. Dacă vrea Domnul să luăm campionatul noi, îl vom lua. Până acum, a făcut minune. Să vedem dacă vrea până la capăt”, a declarat Becali la Pro Arena. 

Program FCSB în ultimele 3 etape: 

  • vs. CSU Craiova (deplasare)
  • vs. FC Voluntari (deplasare)
  • vs. CFR Cluj (acasă)

Program CFR Cluj în ultimele 3 etape:

  • vs. FC Argeș (deplasare)
  • vs. CSU Craiova (acasă)
  • vs. FCSB (deplasare) 

Mai multe știri despre CSU Craiova - FCSB:

Craiova e all-in cu FCSB: Rotaru a făcut anunțul în vestiarul oltenilor!

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
legio.sud
legio.sud  •  07 Mai 2022, 22:13
Postat de robertpopa pe 07 Mai 2022, 13:11

Le scoate Steaua fotbalul din cap oltenilor!

Cum ca ultima data a fost invers , dar tu ești prea frustrat și fără creier

legio.sud
legio.sud  •  07 Mai 2022, 22:06
Postat de doubleti pe 07 Mai 2022, 16:28

Intrebare pentru tine, desi nu te da inteligenta afara din casa. In tur nu "aveau conventie"???? Ca becali zice ca au facut conventia inainte de inceperea campionatului. Va e frica ca le dam meciul, dar stai linistit ca de vom putea, ii vom bate maine seara, iar etapa viitoare urmati voi, ca oricum sunteti cea mai slaba echipa din play-off. Dar pentru ca tot le stii tu pe toate, diseara ce fundas/fundasi ati mai cumparat de la FC Arges? Cunoscatorii stiu de ce....

Nu-l bagă in seama prea mult pe nea Vasile ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doubleti
doubleti  •  07 Mai 2022, 16:43

Meciul asta ca meciul asta, dar ma uitam pe programarea meciurilor din etapa viitoare, pe flashscore. Pai Liga face jocurile CFR-ului. Ei n-au auzit ca nu pot programa un meci, mai devreme de 48 de ore de la ora de final al ultimului meci disputat de catre una dintre echipe? Craiova joca joi in Cupa de la ora 19.30. Meciul este posibil sa se termine in jurul orei 22 (daca vor fi prelungiri si penalty-uri). Atunci intreb eu de ce meciul cu CFR este programat sambata de la ora 20? Mie asa imi apare pe flashscore, sau vorbesc eu prostii si meciul inca nu a fost programat???

Vezi toate comentariile (43)
Comentează