FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE VA REJUCA

Gigi Becali e de acord ca U-CFR să se rejoace: "E cea mai deşteaptă decizie! Steaua n-are nevoie de pomeni"

Gigi Becali e mulţumit de decizia Comisiei
Gigi Becali e mulţumit de decizia Comisiei

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 19:54

Gigi Becali salută decizia pe care Comisia de Disciplină a dat-o azi, aceea ca meciul dintre U Cluj şi CFR Cluj să se rejoace

"Este cea mai dreaptă şi cea mai bună decizie care se putea lua, pentru că fotbalul trebuie să se joace pe teren. Scorul nu trebuie decis la masa verde. Nu e dezavantajată Steaua, e avantajată atunci când fotbalul se joacă pe teren. Nu avem nevoie de pomeni şi de cadouri", a declarat Becali pentru Mediafax.

U Cluj - CFR Cluj se rejoacă din minutul 1, de la 0-0!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
reorganizatoru
reorganizatoru  •  12 Mai 2012, 18:54

Dl Becali e cel mai drept si mai destept si mai carismatic personaj din Romania, nu-i asa GSP? Invatati-ne sa ne inchinam cu totii marelui om. Pt ca, nu-i asa , se pricepe la toate, are coloana vertebrala, si pana la urma tot el starpeste raul din fotbal si apoi din intreaga tara. Bravo GSP, bravo televiziuni, bravo Lutu, bravo Stoichita, bravo Duchadam, bravo ziaristi, reporteri, bravo stimat auditoriu. In orice moment perceptia generala se poate modifica. Moral meciul trebuie rejucat, pe noi suporterii ne durea sa castigam sau sa pierdem pe la comisii.Nu vreau sa le furam titlu,vreau sa le luam titlul pe teren. Faceti-ne o bucurie mare "U"-cfr :2-0. NUMAI "U"!!!!!!!!!!!

voicu_p
voicu_p  •  12 Mai 2012, 18:14

cine pi z da masii ii asta?ardealul liber de mitici si vinturi

romarian
romarian  •  12 Mai 2012, 11:03

BAI TARANE, STEAUA-RAPID CU BRICHETA NU TREBUIA REJUCAT. ATUNCI A FOST HOTIE PE FATA., STEAUA-PETROLUL MARLANE NU TREBUIE REJUCAT???

Vezi toate comentariile (101)
Comentează