FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se bagă peste Edi Iordănescu: „Eu sunt patronul și ăsta e ordinul meu! Care e treaba?” » S-a abținut doar două luni

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 11:29 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 12:12

Gigi Becali a continuat și azi să-l critice public pe Edward Iordănescu. Patronul FCSB riscă să încalce una dintre clauzele acordului cu antrenorul și îi impune să joace „cum îmi place mie”. 

Deși ultrașii din Peluza Nord au luat atitudine și i-au cerut lui Gigi Becali să nu-l mai critice public pe antrenorul Edward Iordănescu, patronul FCSB a ignorat mesajul fanilor.

Latifundiarul din Pipera a avut azi o nouă intervenție la TV și s-a declarat nemulțumit de cum joacă FCSB, declarând că își dorește ca echipa să aibă posesia, chiar în detrimentul victoriei. 

După două luni în care Iordănescu a avut parte de liniște, iar Becali s-a abținut să mai vorbească despre echipă, antrenorul a primit azi primul ordin direct în ce privește stilul de joc. 

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Vreau posesie. Ăsta e ordinul meu!”

„Nu există tensiuni între Becali și Edi. Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care sa-mi placă.

Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă eu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul! Vreau să fie mingea la mine! Eu sunt patron, vreau să fie mingea la mine!

Eu fac fotbal și ordinul meu este să fie mingea la mine. Nu câștig meciul dar e mingea la mine? Nu mă mai interesează. Vreau 0-0, dar să fie mingea la mine. Nu vreau 1-0 și să fie mingea la adversar. Nu vreau eu așa. Care e treaba? Îmi place ce-i frumos și bun, ce-i frumos în viață. 

S-a supărat și Edi, care nu a văzut emisiunea. Am spus că nu sunt mulțumit de joc, dar nu am problemă cu asta pentru că vor veni Tănase, Coman și Octavian Popescu. Ei vor face să fie mingea la mine, la noi. Cei mai importanți jucători pentru Edi sunt Tănase, Coman și Budescu. Pe lista mea, ca să jucăm ce vreau, sunt Tănase și Coman.

Dacă mingea nu va fi la mine, eu voi fi nemulțumit. Indiferent cine ar fi antrenor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În finalul intervenției prin telefon, Becali și-a lăudat tactica din perioada în care era și „antrenor” la FCSB: „Cu Rapid am luat bătaie, dar mingea a fost la mine. Nu am fost supărat”. 

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fentează FCSB regulamentul ca să ia 1,5 milioane de euro? » Planul lui Becali, dat peste cap de FRF

Divorț prematur Edi Iordănescu - FCSB? „«Vreau să scap de tine!». Poate asta urmărește Gigi să se întâmple”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
1640073032775254
Alecsie Dascălu  •  20 Octombrie 2021, 10:07

Nea Gigi,acum ai antrenor,,lasa-l sa lucreze linistit daca vrei rezultate si posesie,,nu te mai baga peste echipa !

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Octombrie 2021, 01:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

121768505301491
Costel Bastea  •  19 Octombrie 2021, 23:49

Ma ***,tu vezi ce moaca de prost ai ?Un tantalau cu bani ,l-a facut tatal lui om ,ca era un nimeni .Nici o scoala ,nimic .Daca vrei sa ai pace stai in banca ta ,mania multimii este crunta !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează