FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Gigi Becali i-a transmis lui Piţi preţul lui Stoica! » Dorel = 100.000€

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Neagoe a venit la Bucureşti să rezolve transferul lui Stoica la Universitatea. Steaua l-a luat gratis, acum vrea bani pe el.

Dorel Stoica (31 de ani) s-ar putea antrena în această seară din nou sub comanda lui Victor Piţurcă. Managerul general i-a încredinţat "principalului" Eugen Neagoe misiunea de a-l readuce pe fotbalist în Bănie.
"Geană" a plecat aseară spre Capitală şi urma să aibă o întîlnire cu Gigi Becali. După ce l-a luat gratis pe mijlocaş, finanţatorul Stelei solicită acum 100.000 de euro pentru a-i da drumul la Universitatea, bani pe care Dorel i-a primit în avans la semnarea contractului.

"Ilie Dumitrescu mi-a zis că nu mă vrea, dar nea Piţi mi-a promis că mă ia la Craiova. Sper ca să se înţeleagă cumva cu Becali şi să mă întorc la Ştiinţa", le-a spus fotbalistul apropiaţilor. Dorel se afla aseară acasă, la Severin, şi aştepta un semn să vină în Bănie.

6,60 e media notelor gsp luate de Stoica în cele 5 etape în care a fost integralist la Steaua. El a marcat şi un gol

"Dorel e valoros, nu-l pot da gratis! Poate să îi fac lui Piţurcă o reducere"
Gigi Becali, finanţator Steaua

"Ne vine cel mai tare vîrf!"
Oltenii dau ca sigură revenirea lui Florin Costea la antrenamente peste două săptămîni şi spun că nu mai au nevoie de alţi atacanţi. "Nu mai luăm nici un vîrf! Aşteptăm la echipă la jumătatea lui septembrie  cel mai bun vîrf din Liga 1. Florin a terminat tratamentul în Olanda, e în ultima parte a recuperării, loveşte mingea fără probleme. Peste şase săptămîni va fi din nou pe teren. O să-l vedeţi direct pe acel Florin Costea dinainte de accidentare, nu va avea nevoie de nici o perioadă de adaptare", a anunţat preşedintele Silvian Cristescu.

Greu de adus
Oficialii olteni au testat în aceste zile pistele Adrian Sălăgeanu (27 de ani) şi Liviu Antal (21 de ani) de la Oţelul, dar s-au speriat de preţurile fixate pe fundaşul stînga şi pe mijlocaşul dreapta de Marius Stan. Oltenii sînt tentaţi să se orienteze spre soluţii ceva mai ieftine, cum ar fi Valeriu Bordeanu (33 de ani) de la Urziceni.

Nu i-a raspuns la sms lui Ilie
Ilie Dumitrescu a dezvăluit aseară la Fanatik Show că i-a transmis un mesaj lui Victor Piţurcă, predecesorul său pe banca Stelei. "Am zis că aşa e frumos, să-i transmit felicitări pentru că a debutat cu o victorie la Universitatea Craiova. N-am primit din partea lui nici măcar un răspuns la acest sms", a spus tehnicianul Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
dannad_bv
dannad_bv  •  31 August 2010, 16:03

olteni ingusti la minte . Voi nu stiti nici macar sa coborati din tren. Trebuie sa va anunte pe care parte este peronul!!!!!!!!!!!!!Hai pa si salu-tu-v-as

axl41
axl41  •  31 August 2010, 13:41

Banii aia sa ii dea jucatorul nu clubul. Dorel i-a luat, tot el sa ii dea inapoi. Craiova l-a dat gratis, atunci Dorel sa vina gratis inapoi. Si sa mai aduca si milionul de Euro fiindca a jucat la Steaua desi are o clauza contractuala care spune ca nu are voie sa faca asta. Eu zic sa-i facem contract lui Dorel pe 3 ani si sa joace fara nici un ban ca sa isi plateasca datoria fata de club.

lorybratovianu
lorybratovianu  •  31 August 2010, 12:56

DOVADA CAMATARIEI FACUTA CU BUCSARU, L+A LUAT GRATIS SI ACUM VREA LOVELE... OIERUL TOT OIER

Vezi toate comentariile (30)
Comentează