FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a făcut să renunțe la iubirea pentru Steaua » Un patron din Liga 1 a mărturisit tot

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 18:45

Gigi Becali l-a făcut pe Valeriu Iftime să renunțe la iubirea pentru Steaua. Patronul celor de la FC Botoșani face parte din oamenii care contestă modul în care a fost gestionat cel mai popular brand din sportul românesc.

„Am fost un mare stelist până a venit domnul Becali la club. De atunci nu am mai ținut cu ei. Fotbalistic și financiar a făcut niște afaceri bune, dar a îndepărtat mulți fani.  O spun cu mare regret, ca mulți alții, a început să bâjbâie, a transformat-o în FCSB.

Am ținut mult, mult cu Steaua. Din clasa a șasea. E adevărat, că din 2005, toate au picat. Orice plăcere, în afara de Real Madrid, a dispărut. FC Botoșani mi-a luat toată iubirea”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Diego Fabbrini, aproape transferul la altă formație din Liga 1 » FCSB, exclusă de patronul lui FC Botoșani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  18 Ianuarie 2019, 22:50
Postat de partea47mea pe 18 Ianuarie 2019, 21:56

Mai important e ce transmite.Ca Steaua Bucuresti a fost distrusa de becali.Putini spun asta in presa si la televizor.Daca o sa mai continue Iftime cu din astea astia nu o sa-l mai dea in ziare si la tembelizor.

Nu transmite nimic, e doar bagare in seama a lui Iftime. Stai linistit ca daca era sa transmita ceva prin asemenea declaratii, astia de la hartia de impachetat peste nu mai publicau declaratia lui, ca vorba aia, e vorba despre idolul lor din Pipera, finantatorul.

172152169919161
Dan Ionescu  •  18 Ianuarie 2019, 22:04

Acest asa zis finantator se da in stamba si mare priceput.Cert e ca el iubeste doar banii, nu si fotbalul.Pentru suporterii botosaneni exista doar Cornel Sfaiter un profesionist si-un iubitor al fotbalului botosanean ,alungat din pacate intr-un moment in care in club intrau sume frumusele din transferuri.FcBT a facut performanta cat a fost Sfaiter,de-acu e candidata certa la retrogradare.FCBT va vinde tot ce inca mai e valoros adus de Sfaiter si va aduce nonvalori ca atat pricep inlocuitorii lui Sfaiter.De cat sa plangem pe umerii FCSB,echipa de Europa mai bine sa plangem pe umerii nostri care ne indreptam spre Liga 2 decat spre performanta.

partea47mea
partea47mea  •  18 Ianuarie 2019, 21:56
Postat de para.para pe 18 Ianuarie 2019, 21:30

De la o vreme, patronul lui Botosani vorbeste despre fcsb mai mult decat gigi becali si gesepe la un loc.

Mai important e ce transmite.Ca Steaua Bucuresti a fost distrusa de becali.Putini spun asta in presa si la televizor.Daca o sa mai continue Iftime cu din astea astia nu o sa-l mai dea in ziare si la tembelizor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează