FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a înțeles cu un fundaș român din Liga 1: "E primul pe care îl aleg eu!" + Ofertă de ultimă oră din Arabia pentru un fotbalist de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 11:44

Gigi Becali anunță că s-a înțeles cu un fundaș central român. Patronul celor de la FCSB mai anunță 6 transferuri și posibila plecare a lui Romario Benzar. 

Jucătorul despre care Becali vorbește este Iulian Cristea, fundașul central al celor de la Gaz Metan Mediaș.

"Am rezolvat-o cu un fundaș central. Avem promisiunea de la impresar că va semna cu noi din ianuarie. E unul despre care cred că va ajunge fotbalist de bază al echipei naționale. Eu l-am descoperit și apoi am întrebat pe toată lumea. Toți spun că e peste tot ce e în România. E primul fundaș central pe care îl aleg eu. Am terminat. O să fie al Stelei.

Poate e Cristea, poate nu. Sunt lucruri pe care nu le pot dezvălui.

În afara de el, vor mai veni încă un fundaș central și doi mijlocași centrali, ambii din campionatul intern. O să aleg dintre ei unul care să joace lângă Nedelcu. Mai aduc și doi atacanți. Singurii care pot pleca, eu așa cred, sunt Benzar și Gnohere. 

Sunt discuții acum pentru plecarea lui Benzar la o echipă din Arabia. Despre Gnohere nu am mai discutat cu cei care îl doreau", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.  

Fundașul central despre care vorbește Gigi Becali ar putea fi Iulian Cristea. Fotbalistul are peste 100 de meciuri în tricoul lui Gaz Metan atât în Liga 1 cât și în eșalonul secund. A marcat și de 5 ori. 

Vezi și: 

Jucătorul dorit de Becali nu e convins de victoria celor de la FCSB: "Ne-au bătut din două faze fixe"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 Decembrie 2018, 20:51

Autorule ascuns, invata lb. romana ”a si marcat de 5 ori”= corect, gresit=a marcat si de 5 ori! ce sa faci, scoala a fost unsa cu slanina dar, au lins-o cainii!

gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2018, 20:47

Deci...fundasul central Iulian Cristea, e mijlocas defensiv, de la cea mai mica grupa de juniori de la Gazu. Ca stopper l-a improvizat Pustai, cand aveam doar 2 stopperi de meserie, si n-a avut pe cine pune...asta se intampla acum 3-4 sezoane...exact pe atunci l-a jucat si pe Radu Zaharia, din fundas drepta in inchizator, si apoi fundas central....cred ca au facut cuplu in cateva meciuri ambii,...Pustai facea multe experimente, plombe cu care i-o mers...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Decembrie 2018, 17:40
Postat de masinameaeata pe 11 Decembrie 2018, 15:47

Deci fundasul asta nu a jucat niciodata la Nationala, iar acum a decretat el ca dupa ce ajunge la fcsb, va ajunge jucator de banza la Nationala, va dati seama cine face selectia??? Asta spune multe despre motivele pentru care nu contam in Europa si nu ne mai calificam nicaieri!

iti dai seama cat de prost si hater esti,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează