FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, discuție la nuntă cu Gică Hagi: „Ai o injecție cu ser de fotbal? Le injectezi fotbal în cap? Că vreau și eu”

Gică Hagi și Gigi Becali
Gică Hagi și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 14:02

Gigi Becali continuă să fie impresionat de modul în care Viitorul joacă și a dezvăluit ce discuție a avut cu Gică Hagi, care i-a dezvăluit secretul echipei sale.

„„Am fost la nunta băiatului lui Teia Sponte. Și am vorbit acolo cu Gică Hagi. I-am zis «Băi Gică, ce le faci jucătorilor? Ai o injecție cu ser de fotbal? Le injectezi fotbal în cap? Că vreau și eu. Cumpăr injecția aia».

Mi-a zis «Băi Gigi, jucătorii mei fac două antrenamente pe zi. Fac antrenamente cu mingea de două ori pe zi. Asta e secretul». Eu, dacă eram antrenor, mă duceam la Hagi. Ce să caut eu la Mourinho? Îl am pe Hagi, care din nimic face bici. Îl copiez și gata.

Eu, când le spuneam antrenorilor să facă antrenamente cu mingea ziceau «Ce-i aia? Trebuie antrenamente de forță, că jucătorii nu au forță»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Ivan, Alex Pașcanu și Bradley De Nooijer: „Să vedem ce oportunități vor apărea” » Ce zice de Ianis Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
105662257060988
Eugen Qy  •  28 Mai 2019, 14:15

Prima data cand rad cu lacrimi ! marele gb ESTE CONSTIENT CA NU STIE FOTBAL SI VREA SA CUMPERE INJECTII CU FOTBAL DE LA Hagi ? Pai mai creditorule ce esti creditor, nu esti TU, tatal tuturor cunostintelor despre fenomenul numit FOTBAL ? Acum te injosesti si UITI ca ii ziceai lui HAGI, ca e un nIMENI ca antrenor ? Iti amintesti cand ii spuneai : "...cine esti tu ma Hagi? Antrenor zici tu ca esti ? Esti un niminea, asta esti!" nu asa ii ziceai ?.....acum vii cu miloaga la HAGI....... ma creditorul lu' ziaru'lu'peste sarat (sau de impachetat pesti) si lu' echipa FURATA de la STEAUA !!!

corvinnus
corvinnus  •  27 Mai 2019, 15:59

Becali primeste injectii cu zer din frageda lui copilarie.

2307423199297157
Valentin Motocea  •  27 Mai 2019, 15:45

Adevarul Gigica esti praf!!de cand ai revenit mare antrenor de la Jilava si Poarta Alba, Steluta fecesbista nu mai castiga nimic...eu zic sa mai stai pe " banca"...Hagi are disciplina domnule, de aia face performanta. Cu exceptia faptului ca se *** la tine pentru supravietuire si vinde jocurile(cand vrea el), este de admirat daca mai poti face asta in Ro. Ca dupa aia iese in Europa si ne dau cipriotii cu terenul in cap...aia e altceva:(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează