FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gigi Becali a dezvăluit că a avut COVID și a făcut declarații controversate în noaptea de Crăciun: „Eu nu cred în știință, cred în Dumnezeu! Vaccinul e lepădare de Hristos”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 10:57 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 12:08

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a vorbit în noaptea de Crăciun despre pandemia de coronavirus și a oferit din nou o serie de declarații controversate.

Omul de afaceri, care le-a transmis jucătorilor de la FCSB că nu le recomandă să se vaccineze, s-a declarat din nou împotriva vaccinării și a explicat de ce nu are încredere în această metodă de prevenție a îmbolnăvirii cu COVID-19. În schimb, finanțatorul FCSB promovează insistent un medicament antiviral, precum Arbidol, făcut în Rusia, dar neaprobat în România.

În plus, acesta a dezvăluit că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar că nu a avut probleme de sănătate.

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Keșeru: „M-am interesat de el, vreau să văd ce poate”
FCSB
Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Keșeru: „M-am interesat de el, vreau să văd ce poate”

Gigi Becali dezvăluie: „Am avut COVID în urmă cu un an”

„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata.  Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori». Nu purtam mască și am fost atacat de virus... Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, declarații controversate în noaptea de Crăciun: „Vaccinul e lepădare de Hristos”

„Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez. 

Eu plătesc statului impozite și respect legile și dau lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac. Aia nu mai fac! Dacă îmi spui să fac vaccinul, nu fac. De ce? Pentru că eu nu cred. Eu nu cred în știință. Eu cred în Dumnezeu? Cine a făcut știința? Nu a făcut-o Dumnezeu?

Dacă Sfinții Părinți să nu fac vaccin, păi, bă, eu nu fac vaccin! Că eu nu știu. Eu sunt om prost, dar fac ce au zis Sfinții Părinți, care au vorbit cu Dumnezeu.

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. Nu că-mi impui tu verde certificat verde... Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință.

Eu cred în Dumnezeu. Aa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a adăugat patronul FCSB.

VIDEO „A luat hârtia cu 4-3-3 și a rupt-o” » Ilie Stan l-a înfruntat pe Gigi Becali și l-a convins că tactica lui e mai bună

Citește și: 

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, moment halucinant în biroul şefului Securităţii, Tudor Postelnicu: „I-a zis lui Nuţă: «Dragă, ăsta e idiot!». Şi m-a dat afară!”

MM Stoica, discuție cu un antrenor de pe lista FRF: „Propunerea lui m-a șocat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (114)
laur_gr
laur_gr  •  27 Decembrie 2021, 18:01

Becali s-a lepadat de Hristos de fiecare data cand a luat paracetamol.

laur_gr
laur_gr  •  27 Decembrie 2021, 18:00
Postat de Vasile Dinca pe 27 Decembrie 2021, 10:02

Fara comentarii!Nu mai dati in presa astfel de oameni! Daca crede in Dzeu, de ce mai aduna averi? Sa dea tot saracilor! Un prefacut!

Un comentariu penibil al cuiva care habar n-are de Dzeu.

gigelos
gigelos  •  27 Decembrie 2021, 13:46

L-au zapacit banii pe pastorul de oi , se pricepe la toate , acum si la medicina .....ok ...dar voi sunteti iresponsabili , de-ai lui Shosoaca .

Vezi toate comentariile (114)
Comentează