LIGA 1  ·  POVEȘTI

GSP LIVE / VIDEO 8 povești tari din fotbalul românesc: "Iordănescu se ascundea în baie să pupe icoanele, eu eram în baie să fumez" + Ce a făcut Ilie Dumitrescu cu una dintre mașinile sale

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 14:16

Daniel Iftodi, omul care a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1, 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo, a spus la GSP LIVE mai multe povești despre 8 personaje din fotbalul românesc: Jean Pădureanu, Puiu Iordănescu, Cornel Dinu, George Copos, Ionuț Lupescu, Dumitru Dragomir, Ilie Dumitrescu, Cătălin Hîldan.

...despre Anghel Iordănescu: "Înaintea meciurilor, Anghel Iordănescu se ascundea în baie să pupe iconițele. Eu mă ascundeam în baie să fumez. Ne întâlneam acolo"

...despre Cornel Dinu: "Aveam impresia despre el că e arogant, așa îl vedeam la televizor. Când m-am dus la Dinamo am văzut că nu era așa, era alt om cu noi la meciuri. Toți prietenii mei mă întrebau cum de mi-am schimbat părerea. Era idolul meu când eram mic, dar nu-l cunoscusem. Am avut multe de învățat de la el. Eram la fotbal pe plajă acum 4-5 ani la Mamaia. M-a strigat unu Piticule ce faci? Ne-am întors 5 inși."

...despre Ionuț Lupescu: "Eram la Tâncăbești la pescuit. Lupescu n-avea nicio treabă cu pescuitul. Am vorbit cu el la telefon, i-am zis că am prins pește și i-am trimis poză. A doua zi s-a dus să-și ia undițe. S-a apucat și el de pescuit. Exersam pe terenul de fotbal de la Săftica. Ne duceam pe teren și aruncam cu lanseta, prima dată a agățat-o în pom".

...despre Ilie Dumitrescu: "Am o poveste cu el de când și-a luat o Lada stil Jeep. Ne-a arătat cum merge el cu mașina și când lua curba se lăsa pe două roți. Nu știu dacă a ținut mașina o săptămână".

VEZI ȘI: Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (3)
Adrian Popescu  •  09 Noiembrie 2018, 17:24

Alt jucator la care a contat talentul nu munca, pe vremea cand sa bagi alunecari corecte era gluma proasta...Ilie Dumitrescu....este el domn si are multi bani cu restaurantele si hortelurile dar altfel ar aparea povesti cu el de sta lumea la coada...

Liviu Petrila  •  09 Noiembrie 2018, 16:38

"Lada stil Jeep" De ce nu stil ARO, Duster... Se numea Lada Niva.

moartea_din_vaslui  •  09 Noiembrie 2018, 15:09

Bun jucător, Daniel Iftodi. Avea niște execuții senzaționale cu piciorul stâng.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:45 Handbal M
Veszprem - HC Zagreb
Digi 2
19:45 Handbal M
Kiel - Nantes
Digi 4
20:00 Fotbal, Preliminarii Europa League
Djurgarden - CFR Cluj
Look Plus, Digi 1
20:00 Fotbal, Europa League
FCSB - Slovan Liberec
-
21:45 Handbal M
Barcelona - Celje
Digi 2
21:45 Handbal M
HC Vardar - Elverum Handball
Digi 3
22:00 Fotbal, Supercupa Europei
Bayern Munchen - Sevilla
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1