FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Adrian Porumboiu, miză incredibilă într-un joc de poker: „Am cărat sute de mii de euro la București”

Adrian Porumboiu, în dreapta
Adrian Porumboiu, în dreapta

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 18:21

Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la FC Vaslui, a fost invitat recent la GSP Live și a vorbit despre sumele uriașe pe care Adrian Porumboiu le pierdea în partidele de poker. 

 

 

„Eu nu am auzit de el să fi câștigat vreodată la poker. L-am văzut și cum joacă. Are un stil sinucigaș. El are de mult problema asta a jocurilor de noroc.

Sunt oameni în fața cărora a pierdut sume impresionante. Nu știe, dar îi place. Joacă pe 10.000 de euro mâna.

Am cărat sume mari de bani la București, datorii făcute la poker. Pierdea sute de mii de euro, la alți finanțatori din Liga 1”, a declarat Ciprian Damian la GSP Live

Porumboiu: „Eu i-am muncit, el a furat banii!”

„Să presupunem prin absurd că spune adevărul că pierdeam. Erau banii mei. Eu i-am muncit, el i-a furat. Știam și eu că m-a furat. Mie mi-a spus un alt fin, deputat, că au primit banii de la Ligă. Trebuia sa plătească banii la stat, dar el nu a plătit datoriile la stat. A luat el banii. Fura bani din contabilitate cu deviza: «Știe șeful!»”, a fost replica lui Porumboiu.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Dragomir, „executat” în biroul lui Băsescu de la Cotroceni: „Ziua vota cu Dragomir, după întâlnire cu Gino” » Replica lui Porumboiu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
996560354066600
Costel Melinte  •  10 Martie 2019, 20:40

Va spun eu ca in anul 2015 la un turneu de poker unde au fost multi jucători importanți domnul Porumboiu a câștigat, tin minte ca la vremea aia am luat un tips de la el cat pt 2 luni de munca. Se întâmplă la Bacău la pista de karting. Tot respectul pt el

adook
adook  •  10 Martie 2019, 19:17

si ce legatura are poza asta cu porumboiu alaturi de copos cu articolul?a jucat poker cu george copos?daca era vorba doar de porumboiu si asa cum apare in articolul scris de gazetarul anonim puteati atasa doar o fotografie cu adrian porumboiu si atat.chiar nu aveti nici macar o fotografie cu porumboiu singur?nu cred.

samertx
samertx  •  10 Martie 2019, 19:14
Postat de albanezulvesel pe 10 Martie 2019, 18:31

tu metre lasa manelele si repara parul ala de la gropa din fundul gradinii ;pacat de tine

La noi, la olteni, când eram eu mic, auzeam o vorbă prin sat: ” Unde vrei să te îngrop, în fundul curții?” Acum am aflat, de la tine, metre, ce înseamnă expresia. :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close