FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Blat Anamaria Prodan - Becali pentru a păcăli un alt patron din Liga 1: „I-am zis lui Gigi cum să facă. A ieșit scandal mare!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 17:13

Anamaria Prodan a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre majoritatea oamenilor importanți din fotbalul românesc cu care a intrat în contact și a povestit un episod incredibil în care, alături de Gigi Becali, l-a păcălit pe George Copos.


„A fost un scandal de nu se poate la transferul lui Ovidiu Herea! Gigi Becali m-a ajutat. I-am zis să spună în presă că-l vrea pe Herea pentru un salariu dublu. A ieșit în presă și a spus că Herea vine la Steaua.

Atunci m-a sunat Copos și mi-a spus «ce mi-ai făcut?!». E un truc prin care vrei binele jucătorului. Se practică acest lucru pentru a se mări salariile jucătorilor”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Anamaria a mai vorbit în emisiune despre Cristi Borcea, Mircea Rednic, Jean Pădureanu, Adrian Mititelu, Giovanni Becali, Dan Alexa, MM Stoica și Adrian Porumboiu.

Vezi și:

VIDEO Anamaria Prodan, față-n față cu Ștucan la GSP LIVE! Declarații incendiare: „Pentru mine, Cornel Dinu a murit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  13 Februarie 2019, 17:05
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 13 Februarie 2019, 06:40

Trucuri, smecherii, va pacaleati intre voi... Oameni fara onoare.

Si cand te gandesti ca astfel de oameni au ajuns la 'timona' unor sectoare de activitate pline de miere... Atatia barbati (oare?) nominalizati ca fiind simple unelte in mana unei femei fara scrupule. Ce poti sa faci intr-o tara unde Dreptatea si Adevarul sunt notiuni depasite, arhaice, si pline de unlike-uri. Fairplay-ul este o notiune batjocorita si valabila doar pentru sclavi.

mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2019, 09:39

Auziti ba ce zice asta:"E un truc,prin care vrei binele jucatorului"!Dar nu zice tot!Si anume ca ea ca impresar, are o cota de 10-20% din salariul jucatorului!Deci,e un truc prin care vrea binele si al... impresarului!Oricum chestia e necinstita!Dar noi vorbim de cinste,cand e vorba de Becali si de *** asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorindrag
sorindrag  •  13 Februarie 2019, 08:57
Postat de alexandru.popescu pe 12 Februarie 2019, 21:25

Georgica Copos a fost mai mereu fazanul de serviciu al fotbalului romanesc )))

trist dar adevarat desi sunt rapidist trebuie sa-ti dau dreptate, asta l-a avut permanent sfatuitor pe alt pacalici al fotbalului

Vezi toate comentariile (10)
Comentează