FOTBAL  »  Superliga  »  

GSP LIVE // VIDEO Cum ar fi reacționat colericul Leo Grozavu dacă ar fi fost în locul lui Alexa, la scandalul cu Anamaria Prodan

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 15:41

Leo Grozavu (51 de ani) a comentat scandalul din urmă cu o lună dintre agentul Anamaria Prodan (46 de ani) și Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, când impresara l-a lovit violent pe fostul fotbalist la finalul meciului cu FC Botoșani 2-2.

„Și în trecutul meu s-au întâmplat destule. Am prieteni care au făcut destul de multe glume legat de cum aș fi reacționat eu în situația aceea. Dar nu cred că mi s-ar fi întâmplat mie așa ceva”, a spus Grozavu în această dimineață la GSP Live, într-un dialog cu moderatorul Costin Ștucan.

În urmă cu o lună, Anamaria Prodan a fost implicată într-un uriaș scandal după ce a fost surprinsă lovindu-l peste față pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu. 

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Antecedente pentru Grozavu

În martie 2017, în cadrul meciului Astra - Botoșani 3-0, Leo Grozavu, la acea vreme antrenor la moldoveni, l-a lovit pe banca de rezerve pe Cătălin Golofca, fotbalist pe care l-a introdus pe teren în minutul 32 și l-a schimbat în minutul 83. 

Concret, antrenorul botoșănenilor i-a dat jucătorului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan a încercat să propună un antrenor-surpriză la FCSB: „Sunt o persoană directă, spun exact ce s-a întâmplat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  15 August 2019, 19:49

Daca eram in locul lui Alexa o pocneam de nu se vedea apoi, probabil, ma bagau la puscarie ! Femeia poate sa loveasca, barbatul nu. Ca doar este egalitate intre sexe !

icostin66
icostin66  •  15 August 2019, 17:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  15 August 2019, 16:38

Orice ....bărbat,i ar fi arătat babei,că nu e bărbat cu fustă!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează