FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum i-a cucerit Valeriu Iftime pe Ongenda și Fabbrini: „Le dă încredere. Astea sunt atuurile mele”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 14:13

Valeriu Iftime (58 de ani) a construit o adevărată familie la Botoșani. Invitat la GSP Live, patronul moldovenilor a dezvăluit câteva dintre atuuri.

 

 

„Am mărit puțin bugetul, avem niște salarii la media campionatului. Încerc să găsesc alte ingrediente. Am grijă de familiile lor, în privința cazărilor. Le spun că nu vor rămâne toată viața la Botoșani. Că trebuie să se afirme și să meargă mai departe. Este doar o gară. Le spun că le dau drumul oricînd.

Soția lui Ongenda este profesoară de limbă franceză. Încercăm să o implicăm în niște programe de voluntariat. Vreau să se implice. Am simțit o bucurie foarte mare în familia lor. E altceva să o iei la școală, să socializeze. Am văzut o bucurie atât de mare. Nu vrea bani, doar să simtă că face ceva.

I-am spus lui Fabbrini să semneze pe un an în plus, dar i-am spus că poate pleca oricând dorește. Le-am spus tuturor asta. Le dă încredere. Sunt atuurile mele. Atlfel nu vin, stau la Chiajna.

Nu l-am văzut mai bucuros de atât pe Fabbrini. A avut două cluburi din zona Arabiei. Nu a vrut să plece. Soția i-a spus că îi place la Botoșani și vrea să rămână aici. Nu ne-ar fi dat nici pe Cluj. Pentru asta construim un fel de team-building, relații sociale. Construim o stare de prietenie”, a declarat Iftime la GSP Live.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO I-a descoperit punctul slab lui Gigi Becali: „Poate fi rău, rău, rău ca o fiară. Dar dacă îi spui următoarele cuvinte, își cere scuze”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează