FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu spune tot! De ce a plecat de la CFR Cluj: "În vestiar, doar chestiile astea se vorbeau"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 16:28

Edward Iordănescu a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE motivele plecării de la CFR Cluj după doar 3 meciuri la cârma echipei și un trofeu câștigat.


"Ultima dată n-am fost inspirat când am ales să mă duc la CFR. Un lucru pe care-l pot reproșa domnului Varga e că trebuie să înțeleagă că în fotbal trebuie să construiască lucrurile, nu e ca-n afaceri. Pentru Champions League e nevoie să duci echipa la un alt nivel. La mine n-a fost vorba de partea sportivă, ținând cont că am stat doar 3 meciuri la CFR și am câștigat și un trofeu.

Am avut o discuție cu domnul Mureșan, a fost mai mult de politețe. Cred că trebuiau să fie mai profunde discuțiile. Dânsul vedea anumite lucruri diferit. Influența dânsului asupra grupului era mare. Când lucrurile nu sunt pe aceeași undă la nivel de conducere și sunt fel și fel de vorbe, aceste vorbe ajung și la vestiar și influențează. Pot să spun că starea de spirit n-a fost ok. Se discuta foarte mult de aspectele financiare. De ce X a luat mai mult la semnătură decât Y? De ce se transferă X? Cam astea erau discuțiile în vestiar", a spus Edward Iordănescu la GSP LIVE.

vEZI ȘI

GSP LIVE / VIDEO Mărturie sinceră a lui Edward Iordănescu: "Am jucat la pariuri și am făcut 5000 de euro la live"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu a lucrat cu fotbalistul deghizat în arbitru pentru a truca meciuri: "Am fost șocat!"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu îl dă de gol pe Gigi: "Becali m-a sunat să mă întrebe de jucători și înainte de meciul cu Dinamo"

GSP LIVE / VIDEO Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Decembrie 2018, 18:17

Dr Muresan n-a vorbit de la el. Au fost "pastronii" care au impus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează