FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live VIDEO // Eugen Neagoe a vorbit despre despărțirea de Sepsi: „Și datorită mie, Sepsi a încasat peste 4 milioane de euro” + Ce spune despre Attila Hadnagy

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 15:29

Eugen Neagoe (51 de ani) s-a despărțit, de câteva zile, de Sepsi Sf. Gheorghe.

Neagoe a povestit la GSP Live cum a avut loc rezilierea contractului: 

 

„M-am gândit că vor să se despartă de mine, simțeam că își doresc altceva. Niciodată nu mi-au spus că sunt nemulțumiți de ceva, nu aveau de ce. Echipa a crescut foarte mult sub comanda mea. În play-out am avut un parcurs bun. Echipa nu a avut obiectiv intrarea în play-off, nici în contract nu era scris asta și am reușit! Pe 1 mai am fost chemat la o discuție.

Mi s-a spus să găsim o cale să ne despărțim. Patronul mi-a propus ceva și i-am zis că nu se poate. Eu vreau să respectăm ce era scris în contract. Clubul stă bine financiar și datorită muncii pe care am făcut-o eu. Și datorită mie, Sepsi a incasat peste 4 milioane de euro. Consider că mi-am făcut munca foarte bine, rezultatele echipei dovedesc asta, iar când îți faci munca trebuie să fi și răsplătit, nu?” Eugen Neagoe

Hadnagy de vină?

După rezilierea contractului, au ieșit zvonuri cum că antrenorul nu ar fi fost de acord ca Attila Hadnagy, noul director general al echipei, să fie cel care controlează campania de transferuri. 

Neagoe ar fi vrut ca el să fie cel care decide cine vine și cine pleacă de la echipă, ca până acum.

  • Pe 25 aprilie, László Diószegi, patronul lui Sepsi, a anunțat că Attila Hadnagy, 38 de ani, este noul director general al echipei. Hadnagy nu a renunțat încă definitiv la activitatea de fotbalist și există posibilitatea, e drept, destul de mică, să mai apară în echipa lui Sepsi.

„Să fiu foarte sincer nu știu cine a luat decizia, dacă a fost și el de vină sau nu. Nu știu ce s-a întâmplat. Într-adevăr eu am renunțat la Hadnagy, dar  ca jucător, nu ca om. Nu am avut absolut nimic cu el. Patronul poate să aducă pe cine vrea la club, eu mi-am văzut de munca mea”, a conchis Neagoe.

Eugen Neagoe a jucat pe postul de atacant al Universității Craiova în perioada 1986-1991, timp în care a jucat 123 de paride în primul eșalon și a marcat 31 de goluri.

57de meciuri a antrenat Eugen Neagoe pe Sepsi, perioadă în care a strâns 18 victorii, 16 egaluri și 23 de înfrângeri

Citește și:

 GSP Live VIDEO // De ce nu zâmbiți niciodată, domnule Neagoe? Ce a răspuns antrenorul la „gluma” lui Cornel Dinu: „Când îți văd fața îmi amintesc că am datorii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează