FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

GSP LIVE // VIDEO Soția l-a înscris pe Marius Croitoru la școala de antrenori: „A văzut la televizor că s-a înscris și Mirel Rădoi”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 13:43

Marius Croitoru (38 de ani), cel mai tânăr antrenor din Liga 1, o pregătește acum pe FC Botoșani și datorită soției sale, care l-a ajutat să se scrie la școala de antrenori.

Și Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul naționalei de tineret, a avut un rol important în luarea acestei decizii. De asemenea, Daniel Stanciu (44 de ani), pe acea vreme directorul sportiv al echipei la care activa Croitoru, Poli Timișoara, l-a sprijinit pe tânărul antrenor. 

„Eram la Timișoara cu domnul Florin Marin, nu treceam printr-o perioadă foarte bună, nu prindeam lotul, mă antrenam singur și soția mea a văzut la televizor că Mirel (n.r. Rădoi) s-a înscris la școala de antrenori în Moldova. Am ajuns acasă și mi-a spus «Mariuse, pentru că eu am rude în Chișinău, am luat legătura și săptămâna viitoare te duci la școala de antrenori». Și mergeam 1.000 de kilometri la trei săptămâni la Chișinău. La întoarcere veneam direct la Timișoara ca să nu lipsesc de la antrenamente

Domnul Daniel Stanciu m-a ajutat foarte mult în acea perioadă și o să îi mulțumesc toată viața mea. Fără acordul lui nu puteam să mă înscriu. Chiar dacă nu am lipsit niciodată de la antrenamente, era obligatoriu să am acordul clubului”, a spus Marius Croitoru, la GSP LIVE. 

În ceea ce privește viitorul său, Marius Croitoru este convins: „Voi ajunge la un club mare de afară”.

Până atunci însă, FC Botoșani are de jucat meciul din șaisprezecimile Cupei României, contra celor de la CFR Cluj, miercuri, 25 septembrie, de la ora 21:30 și partida cu Hermannstadt din etapa a 11-a a Ligii 1, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 14:30. 

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE Marius Croitoru a dat milităria jos din pod: „Am dat foarte multe amenzi jucătorilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  23 Septembrie 2019, 17:06

PARIEZ CA NICI ASTA N-O LUAT BACUL ....!!!

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Septembrie 2019, 15:36

Pina una alta i-a dat Chindia..cu tterenul in cap. Jucatorii lui croitoru se mobilizeaza doar la meciurile mari, in plus Eftime cam prea lasa jucatorii buni sa plece. Azi Botosaniul nu prea are rezerve de cit de cita valoare. Ce va face Croitoru in cariera...vom vedea, eu unul nu il vad mare antrenor, ( 2-3 jucatori au facut "minuni" la botosani, Fabrini...a plecat)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează