FOTBAL  »  Superliga  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // VIDEO Narcis Răducan recunoaște: „Diferența trebuia să fie mai mare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 01:15

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după un meci extrem de slab cu Guimaraes, scor 0-1 (0-0 în tur). Narcis Răducan, directorul sportiv al bucureștenilor, a făcut o analiză realistă a partidei.

FCSB a fost dominată categoric în Portugalia. Gazdele au terminat partida cu 28 de ocazii de gol, față de doar 6 ale formației pregătite de Bogdan Argeș Vintilă. 

„S-a văzut o diferență de valoare. Din 10 dueluri, șapte le câștigau ei. Nu le puteai compensa cu nimic. Diferența din joc este mai mare decât o arată scorul. Sigur, băieții noștri au pus inimă, dar la acest nivel nu este de ajuns. Îți trebuie forță, organizare, o idee de joc. 

Începem de mâine să ne concentrăm asupra campionatului. Am riscat, am mizat tot pe Europa și am pierdut. În campionat trebuie să obținem accederea în play-off. Vom ataca cu o formulă completă și avem șanse, chiar dacă suntem destul de mult în spate”, a declarat Narcis Răducan după meci. 

Vezi și:

Nicolae Dică își acuză direct foștii elevi: „Mă vorbeau pe la spate! Acum să arate că sunt bărbați!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
gabriel_d
gabriel_d  •  30 August 2019, 16:11

Luati un antrenor adevarat care stie cum sa-i aseze pe jucatorii destul de buni pe care ii aveti si cel mai important va trebuie alt PATRON.

131624217670160
Geani Muraru  •  30 August 2019, 10:17

Prost la prost trage asa si Narcis la Bekali

stelbz
stelbz  •  30 August 2019, 10:01

FCSB se va lupta pentru play-off cu Dinamo. Da, asa este, aici lipseste forta, nu exista nici organizare si nici o ideie de joc. Egoismul fiecaruia, frica de a pasa gresit, lipsa de inteligenta si gandire in joc, toate fac sa para un haos... Nu stiu daca se poate redresa ceva la FCSB, insa se pare ca la Dinamo s-a depasit faza critica si de aceea spun ca ei au sanse mai mari de intrare in play-off....ș in plus Fabbrini si Nistor sunt peste tot ce avem noi. Coman si Tanase sunt buni pentru o echipa FEMININ !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează