FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-3

Hagi a făcut un anunț-șoc: "NU o să mai antrenez niciodată naționala României" » SONDAJ: Ar trebui să se mai gândească?

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 09:17

Gică Hagi (52 de ani) a anunțat la conferința de presă de după meciul pierdut cu Astra, scor 1-3, că nu va mai antrena niciodată prima reprezentativă a României.

"Nu o să mai antrenez naţionala României niciodată. Îi las pe alţii, să fie ei, ca să nu se mai zică faptul că eu atac federaţia. Îl las pe Petrescu (n.r. Dan Petrescu). Am auzit că e în joc de glezne. Nu atac pe nimeni, nu încurc pe nimeni, să nu se simtă nimeni presionat de numele meu. Popescu s-a retras, acum mă retrag şi eu. Din orice joc. Aşa că e un obiectiv atins. Cine l-a vrut şi l-a atins. E bine pentru toţi să nu mai fiu în joc şi să nu mă mai puneţi în joc.

Staţi liniştiţi toţi că nu voi antrena echipa naţională niciodată, ca să nu presionez pe nimeni, ca să nu intrăm ironici şi să vorbim alte lucruri. Nu atac pe nimeni. Pe cine să atac eu? Când eu sunt lider, pe cine să atac? Pe unde am fost eu, am fost lider, aşa că pe cine să atac?

Rămân la Viitorul, sunt deschis să plec la un club de afară mai târziu. Cred c-o să antrenez și naționala, dar nu pe a României", a declarat Hagi în conferința de presă.

Prima aventură în antrenorat pentru Hagi a fost la cârma naționalei României, în 2001, unde a stat timp de cinci luni, nereușind să califice selecționata pentru Mondiale 2002.

Ar trebui să se răzgândească Hagi și să ia în calcul postul de selecționer al României, în viitor?

Da, poate face multe pentru prima reprezentativă
Nu, e mai bine să se concentreze pe alte proiecte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
kingdon
kingdon  •  31 Martie 2017, 17:32

nepoate ai mai fost odata si l-ai facut praf, ai dat cu el in ventilator.

811730288915362
Constantin Luca  •  31 Martie 2017, 16:42

Nu ma fa sa plang,nu neg ca ai niste merite,dar deja te crezi prea mare mai domolestete putin fii mai modest,lnca nu ai loc printre sfinti,tu stii ce metehne ai,nu da prilej la altii sa le scoata ln public.!!!

capca1
capca1  •  31 Martie 2017, 15:14

Dacă a promis, a promis, sper să se țină de cuvânt !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează